Bursasporlu Bakambu: Keşke Gol Atmasaydım Da Eskişehirspor Maçını Kazansaydık

Bursasporlu Bakambu: Keşke Gol Atmasaydım Da Eskişehirspor Maçını Kazansaydık

Bursaspor’un genç futbolcusu Cedric Bakambu, Eskişehirspor ile 2-2 berabere kaldıkları karşılaşmada iki gol attığını hatırlatarak, "Keşke ben gol atmasaydım da maçı kazansaydık." dedi.    Pazar günü oynanan ve 2-2...

Bursaspor’un genç futbolcusu Cedric Bakambu, Eskişehirspor ile 2-2 berabere kaldıkları karşılaşmada iki gol attığını hatırlatarak, "Keşke ben gol atmasaydım da maçı kazansaydık." dedi.

    Pazar günü oynanan ve 2-2 beraberlikle tamamlanan Eskişehirspor maçında iki gol birden atan genç golcü Cedric Bakambu, “Bence takım olarak ilk başlarda iyi oynadık. İlk golü yedikten sonra geri çekildik ve ikinci gol geldi. Eksikliklerimizi kapatarak önümüzdeki haftalarda daha iyi takım olmamız için yol kat edeceğiz. Ön tarafta oynayan ofansif bir oyuncu olarak gol atmak benim için önemli. Güvenimi yukarıya çekti. Ama bu maçta keşke gol atmasaydım da biz kazansaydık. Takımımızın başarısı her şeyden önce geliyor. Ama performansımdan memnunum.” diye konuştu.

    Eskişehirspor’un iyi bir takım olduğunu aktaran genç oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü:

     “Sonuçta biz onlara bu fırsatı tanımasaydık belki de bunları yapamazlardı. Fırsat bulunca bunu gole çevirdiler. Aslında bizim orada korkmadan, güvenle devam etmemiz gerekiyordu. Maç boyunca yaptığımız şeyi devam ettirmemiz gerekiyordu. Sadece bunu çeviremedik.”

    

    Kendisinin bir forvet oyuncusu olduğunun altını çizen Bakambu, bu bölgede daha başarılı olacağını belirterek, “Hocamız nerede görev verirse orada oynarım. Ama ben ön forvet oyuncusuyum. Tabi ki burada Fernandao var, diğer kaliteli ayaklarımız ve çekişme var. Hocamız hangimize görev verirse o oynayacaktır” şeklinde konuştu.

AMELİYAT OLAN GÜNEŞ, ANTRENMANI TESİSLERİN TERASINDAN İZLEDİ

    Bu arada belinten ameliyat olan Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ise antrenmanı tesislerin terasından takip etti. Basın mensupları ile bir araya gelen Güneş, geçtiğimiz günlerde ameliyat olduğu için antrenmana katılamadığını belirtti.

    Gazetecilerin geçmiş olsun dileklerini kabul eden tecrübeli hoca, “Bu sene oyunumuzun karşılığını alamadık. Ligin en iyi pas yapan ve topa sahip olan Eskişehirspor’u oynatmadılar. Yediğimiz bütün gollerde oyuncularımız burada. Yazık, günah, Ama buradan iyi bir takım çıkacak. Üzüldüğüm 6 maçta hepsini alırdık da ama hadi 2-3 maçı kaybettin ama diğerlerini kazanabilirdik. Ligde biraz enteresan.” açıklamasında bulundu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.