Bursaspor Galatasaray maçı saat kaçta?

Bursaspor Galatasaray maçı saat kaçta?

Bursaspor Galatasaray maçı saat kaçta? GS-Bursa maçı hangi kanalda? Galatasaray-Bursa maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Bursaspor Galatasaray maçı saat kaçta? GS-Bursa maçı hangi kanalda? Galatasaray-Bursaspor maçı hangi kanalda yayınlanacak? GS-Bursa maçı muhtemel 11'ler, Spor Toto Süper Lig 20.haftada Lider Galatasaray, Bursaspor ile deplasmanda bu akşam karşılaşacak, Bursaspor Galatasaray maçını hakem Fırat Aydınus yönetecek.

Yeni teknik direktörünü arayan Bursaspor'da görevinden istifa eden Ertuğrul Sağlam'ın ardından Böylesine bir karışık ve planların alt üst olduğu bir durumda Galatasaray gibi şampiyonluğun en büyük adayı bir takımla karşılaşacaklar.

Derbiyi de kazanan Aslan'da moral yükseklerde görünüyor, Sneijder ve Drogba transferleri camiayı ayağa kaldırdı. Bu maçta Sneijder'in oynamasını taraftarlar dört gözle bekliyor.Galatasaray, Beşiktaş'ı devirdikten sonra şu an için kötü durumda olan Bursaspor karşısında maç nasıl geçecek?

Spor Toto Süper Lig 20.haftada Bursaspor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek.Maç Bursa Atatürk Stad'ında oynanacak olan mücadele saat 19:00'da  ligtv ekranlarında naklen yayınlanacak...

Bursaspor Galatasaray maçında hakem Fırat Aydınus düdük çalacak. Aydınus’n yardımcılıklarını Alparslan Dedeş ve Erdem Bayık yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Deniz Ateş Bitnel olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.