Bursaspor, Beşiktaş Maçına Neşe İçinde Hazırlanıyor

Bursaspor, Beşiktaş Maçına Neşe İçinde Hazırlanıyor

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu üçüncü haftasında 22 Eylül Pazartesi günü kendi sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Bursaspor, sabah saatlerinde yaptığı antrenman ile bu maçın hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmanda futbolcuların...

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu üçüncü haftasında 22 Eylül Pazartesi günü kendi sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Bursaspor, sabah saatlerinde yaptığı antrenman ile bu maçın hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmanda futbolcuların oldukça neşeli olmaları dikkat çekti.

Özlüce Tesisleri’nde Teknik Direktör Şenol Güneş nezaretinde gerçekleştirilen antrenmana Bursaspor, topla birlikte yapılan ısınma hareketleriyle başladı. Ardından taktik ağırlıklı çalışmalar gerçekleştiren Güneş’in öğrencilerinin bir hayli neşeli oldukları gözlendi.

Teknik Direktör Şenol Güneş, futbolcularla yakından ilgilendi. Yaklaşık bir buçuk saat süren antrenmana Gençlerbirliği maçında burnu kırılan ve 3 ay maskeyle çalışacak olan Ozan İpek katılmadı. Yeşil beyazlılar, yarın yapacağı antrenman ile Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürecek.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.