Bundan sonrası daha da zor

Bundan sonrası daha da zor

Atiker Konyaspor Karabükspor’u yenerek ateş hattından çıktı ancak bundan sonrası için yeşil-beyazlı ekibin işi çok daha zor. Kartal’ı zorlu bir fikstür bekliyor

4 MAÇ SONRA KAZANDI

Yeşil-beyazlı ekip devre arasına 2 hafta kala önemli bir galibiyet alarak moral buldu   Atiker Konyaspor, Karabükspor’u mağlup ederek uzun bir aradan sonra ligde galip geldi. Yeşil-beyazlı ekip, bu galibiyetle Süper Lig’de 4 maç sonra 3 puana uzandı. Anadolu Kartalı Karabük maçında önce en son 29 Ekim’de sahasında oynadığı ve 1-0 kazandığı Osmanlıspor maçında 3 puanı hanesine yazdırmıştı. Osmanlı maçının sonrasında oynanan 4 lig maçında ise Konyaspor 1 beraberlik ve 3 yenilgi almıştı.

KAZANDIĞI MAÇLARDA GOL YEMİYOR

Atiker Konyaspor kazandığı maçlarda kalesinde gol görmüyor Kardemir Karabükspor engelini  2-0’la geçmeyi başaran yeşil-beyazlı ekip kalesinde yine gol görmedi ve bu istatistiği devam ettirdi.   

Ligin 15.haftası geride kalan ligde 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 9 yenilgiyle hayal kırıklığı yaşatan yeşil-beyazlılar, galibiyetlerinde kalesini gole kapatmayı başardı. 4 galibiyetini de evde alan Kartal, bu maçlarda rakip filelere 8 gol gönderdi.

KONYASPOR’U ZORLU FİKSTÜR BEKLİYOR

Karabük maçını kazanarak ateş hattından çıkan ve morallenen Atiker Konyaspor’u zorlu bir fikstür bekliyor.  Yeşil-beyazlı ekip 16. haftada çıkacağı Göztepe deplasmanının ardından ilk devrenin son haftasında Fenerbahçe'yi konuk edecek. Atiker Konyaspor bu maçlardan alacağı puan yada puanlarla devreyi daha moralli noktalamak istiyor.  bu maçların ardından lige yaklaşık bir aylık  ara verilecek.  Bu arada kadrosuna yapacağı takviyelerle güçlendirmek isteyen Atiker Konyaspor bu aranın ardından evinde Trabzonspor ile oynayacak bu maçın kesin tarihi açıklanmamakla birlikte 21-24 Ocak tarihleri arasında oynanacak. Yeşil-beyazlı ekip  bu maçın ardından Gençlerbirliği deplasmanına çıkacak daha sonra ise evinde Başakşehir ile karşılaşacak. Atiker Konyaspor Alanyaspor deplasmanını ardından ise evinde Beşiktaş ile karşılaşacak.

FERHAT TÜRKOĞLU   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.