Bu haftada kazanmamız gerekiyor

Bu haftada kazanmamız gerekiyor

Tümosan Konyaspor’un devre arası transfer döneminde takıma kazandırdığı Teenage Hadebe Adana Demirspor maçı ve Konyaspor kariyeri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Hadebe Pendik galibiyeti ile özgüvenlerinin daha da güçlendiğini ancak ligde maçlara tek tek bakmaları gerekitğini ifade ederek: “Galibiyetten kaynaklı bir özgüvenimiz var elbette ve şuanda tüm kadro olarak kendimizi hazır hissediyoruz. Tabiki ligdeki maçlara tek tek bakmalıyız. Geçtiğimiz hafta kazandık bu haftada kazanmamız gereken bir maç oynayacağız” diye konuştu
Başarılı savunmacı kariyeri ile igili soruya ise “Malatya’dan sonra yeni bir deneyim yaşamak istedim ve Amerika’ya gittim. Ancak bu ligde hissiyatım daha farklı oluyor ve burada bitmemiş bir işim olduğunu düşünüyorum ve burada olmaktan mutluyum” cevabını verdi.
Hadebe saha içindeki performansını ve savunmanın uyumu hakkındaki soruya ise şu cevabı verdi: Tabiki baktığımız zaman saha içerisinde birbirimizi iletişimsel olarak anlayabiliyoruz. İyi bir uyum yakaladığımızı düşünüyorum. Rakiplere baktığımız zamanda sahada birbirimizi tanıdığımız oyuncular oluyor tanımadığımız oyuncular hakkında aldığımız bilgilerle de saha içerisinde üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum