Bu galibiyete ihtiyacımız vardı

Bu galibiyete ihtiyacımız vardı

Konyaspor Basın Sözcüsü Erhan Gökmen, Kasımpaşa A.Ş karşısında alınan galibiyetin önemine değinerek altın değerinde üç puan aldıklarını söyledi. Gökmen inişli çıkışlı bir grafiğin ortaya çıkmasının ise normal olduğunu söyledi

Süper Ligde ve Avrupa’da sıkıntılı bir dönemin kısmen geride kaldığının altını çizen Basın Sözcüsü Erhan Gökmen, milli maçlar nedeniyle verilen araya galibiyetle girmiş olmanın hem takımın moral motivasyonuna katkı sağlaması açısından hem de kalan maçlar için yeniden lige hazır hale gelebilmek adına önemli olduğunu kaydetti.

ÖNEMLİ BİR 3 PUAN ALDIK

Gökmen, "Kasımpaşa A.Ş. karşısında zorlu süreci atlatmak ve moral kazanmak için mutlak üç puana ihtiyacımız vardı. Galibiyeti daha çok isteyen taraf bizdik. Nitekim ilk yarıdaki yüzde 68’e yüzde 32’lik topla oynama oranı neticesinde iki gol kaydederken net pozisyonlar bularak farkı artırmanın yollarını aradık, lakin bu mümkün olmadı. İkinci yarı ister istemez skoru koruma içgüdüsüyle hareket ettik. Rakibimiz bu fırsatı değerlendirmeye çalıştı. Futbolcularımız geçtiğimiz Perşembe günü oynadığımız zorlu Braga maçının ardından müthiş bir efor sarf ederek karşılaşmadan galip ayrılmasını bildiler. Bu süreci 3 puanla kapatmak son derece önemliydi ve takımımız zor olanı başardı. Kasımpaşa son haftaların en formda takımlarından biriydi. Üst üste aldığı puanlarla yukarı doğru ilerliyordu. Galip geldiğimiz için çok mutluyuz. Bu sıkıntılı süreçte bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza, teknik kadromuza ve futbolcularımıza Atiker Konyaspor yönetimi olarak teşekkür ediyoruz" şeklinde görüş belirtti.

İNİŞ ÇIKIŞLI GRAFİK YAŞANMASI SON DERECE NORMAL

Atiker Konyaspor Basın Sözcüsü Erhan Gökmen  iniş çıkışlı grafik içinse "UEFA Avrupa Ligi maçları nedeniyle hem ligde hem de Avrupa’daki mücadelemizde zaman zaman inişler çıkışlarla dolu bir grafik izledik. Bunların yaşanması son derece doğal. Premier Lig’i geçtiğimiz yıl şampiyon olarak tamamlayan Leicester City'nin kadrosuna önemli isimleri katmasına rağmen şu an lig sıralamasında bulunduğu durum malum. Biz Avrupa deneyimi olmayan bir takımız. Ancak önümüzdeki senelerde ayağımızın yere daha sağlam basabilmesi için mutlaka bir yerden başlamamız gerekiyordu. Hem ligi hem Avrupa’yı birlikte götürmek adına Neler yapılabilir ? Nasıl bir politika izlenmeli ? Önümüze çıkacak problemlere karşı nasıl argümanlar üretebiliriz ? bu v.b. sorulara cevap bulabilme, çözüm üretebilme adına son derece önemli bir eşiği atladığımızın camia olarak farkındayız.

Fakat Atiker Konyaspor’un bugünlere nereden geldiğinin de unutulmaması gerektiğinin altını çiziyoruz. Bizler yöneticiler olarak samimiyetle ve özveriyle takımımızın başarısı için mesai harcıyoruz. Teknik ekibimiz gece gündüz çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Genç futbolcularımız tecrübeli ağabeyleriyle birlikte giydikleri formanın hakkını teslim etme uğraşındalar. Taraftarlarımız ise Türkiye’nin her yerinde seyirci sayısı düşerken inatla dimdik ayakta meydan okumaya devam ediyor. Yakalanan bu atmosferin hep birlikte kıymetini bilmeliyiz. Yakmak yıkmak, eleştirmek iki dudağımızın arasındaki bir tek cümleye bakar. Bardağın dolu tarafından olaya bakabilirsek mutlaka kazanan taraf biz olacağız” ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.