Bondex Sünger

Bondex Sünger

Rebonded Echone Bondex Sünger Tanımı : Firmamız tarafından üretilen ve satışa sunulan bondeks süngerler avrupa standartlarına uygun şekilde üretilmektedir.

 

Rebonded Echone Bondex Sünger Tanımı : Firmamız tarafından üretilen ve satışa sunulan bondeks süngerler avrupa standartlarına uygun şekilde üretilmektedir.Sena Bond rebonded echobone bondeks süngeri, inşaat ve sanayi akustiği ile ses yalıtım izolasyon alanlarında kullanılan süngerpanel olarakta bilinir.Sena Foam bondex (Rebonded Sünger), kırpıntı süngerlerinin geri dönüşümü ile üretilen, özellik olarak esnek ve yoğun olan bir sünger grubu malzemesidir.Bondex sünger hemen hemen tüm yalıtım işlerinde ve döşemelerde ana dolgu katmanı olarak kullanılır.Bondeks sünger'ler en çok tercih edilmekte olan ürünler arasında yer almaktadır. 50 densite yoğunluk ile 200 dansite arası yoğunluklarda olan bu üstün özellikli ürün yüksek dansitenin getirdiği avantajlar ve özellik sayesinde ısı, ses yalıtımı yanı sıra  otomotiv sektörü gibi birçok alanda tercih edilmektedir. Sena Bond ses yalıtım ürünleri son derece dayanıklı ve etkili ses izolasyon malzemesidir.
Sena Foam bondeks'in bunun yanında, sünger atıklarının yeniden değerlendirilmesiyle üretilmesi onu çevre dostu bir ürün kılmaktadır.Sena Foam olarak biz müşterilerimizin kullanım yerine göre farklı kalınlıklarda ve uygun dansitelerde malzeme üretiyor hem de kesim işlemini gerçekleştiriyoruz.Bondeks sünger ürün görsellerine sitemizden ulaşabilir ve inceleyebilirsiniz.

Akustik Ses Yalıtımı Süngeri : Ses ( gürültü ) hava zerreleri ile ve dokunarak ilerlemektedir. Diğer türlü anlatırsak eğer, ışınsal ve titreşim vasıtası ile ilerleyebilen ses dalgaları son derece etkili ses izolasyon malzemeleri ( süngerleri ) ve uygulama sistemleri ile engellenebilir, azaltılabilir.Akustik ses yalıtım bir sistem bütünlüğü olup, sistem içinde kullanılacak ürünlerin bu sisteme uygun bileşenlerden oluşması gerekmektedir. Bondex sünger,  akustik sünger kırpıntılarından imal edilen Sena Bond ® ses izolasyon süngeri, yoğun press uygulanarak farklı kalınlık ve yoğunluklarda üretilmektedir.Akustik ses yalıtımına ihtiyaç duyulan zemin ses yalıtımı, tavan ses yalıtımı, duvar ses yalıtımı, gibi tüm alanlarda yüksek performanlı yalıtım malzemesi olarak kullanılmaktadır.Genel olarak 200 cm x 100 cm ve 100 cm x 100 cm gibi ebadlarda vede rulo şilte olarak üretilmektedir.Kalınlıkları 10 mm ile 100 mm arasında üretilmektedir.Ayrıca arası kauçuk bariyerli laminasyonlu ve etiketlide üretilir.Tipi mozaik şeklindedir.Firmamız yerli üretim ürünlerini dünyanın her yerine ihracat etmektedir.

bondex_sunger.jpg

Sosyal Medya :   Facebook/senafoam &  Twitter/senafoam

Ses Yalıtım ve İzolasyon Uygulamalarını Bondex ( Rebonded Echobone Bondex ) Sünger İle Yapabilirsiniz

( Tavan , Duvar, Zemin Ses Yalıtım Uygulamalarınız İçin Etkili Ses İzolasyon Malzemeleri )

1.Ses Yalıtımı - Hava Dolaşımlı Sesler :
2.Darbe Sönümleyici - Titreşim İle Yayılan Sesler :
3.Ses İzolasyonu - Ortak Duvar İle Yayılan Sesler :

Sena Foam®  Akustik Ses Yalıtım Sistemleri        

Sena Foam ‘’ Sıradan olmaktan vazgeçin diye ‘’…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.