Bölgesel'de hedef 2'de 2

Bölgesel'de hedef 2'de 2

BAL Ligi'nde Konya'yı temsil eden Sarayönü Belediyespor bugün saat 15.00'te Akıncılarspor'u ağırlarken, Akşehirspor ise bugün aynı saatte Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'ne konuk olacak.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7.Grup'ta Konya'yı temsil eden Sarayönü Belediyespor ile Akşehirspor, bugün puan için sahaya çıkacak. Sarayönü Belediyespor, Sarayönü İlçe Stadyumu'nda Akıncılarspor'u ağırlayacak. Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta Konya'yı temsil eden bir diğer takım olan Akşehirspor ise Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'ne konuk olacak.

3.SIRADA BULUNUYOR

Geçtiğimiz sezon Spor Toto 3.Lig'in kapısından Sarayönü Belediyespor, lige kaldığı yerden devam ediyor. Sarayönü Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig 7.Gnup'ta  aldığı 2 galibiyet ve 1 beraberlikle 3.sırada bulunuyor. Ligin ilk haftasında Akşehirspor'u 2-1 yenen Sarayönü Belediyespor ligin ikinci hafta maçında ise evinde ağırladığı Kepez Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. 3.hafta da ise deplasmanda konuk olduğu Hisar Belediyespor'u 2-1 yenen Sarayönü Belediyespor puanını 7'ye çıkarmayı başardı.

DÜDÜK GÖKLER'DE

Bölgesel Amatör Lig 7.hafta müsabakasında Sarayönü Belediyespor  bugün Akıncılarspor'u ağırlayacak. Sarayönü İlçe Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 15.00'te başlayacak. Maçı hakem Uğurcan Gökler yönetecek. Gökler'in yardımcılıklarını Mehmet Sepetci ve Ali Çakır yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Sevda Çakır olacak.

2 HAFTADA 9 GOL ATTI

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta ki bir diğer temsilcimiz Akşehirspor ise Sarayönü Belediyespor'un ardından 4.sırada bulunuyor. Kırmızı-beyazlılar ligde aldığı 1 mağlubiyet 2 galibiyetle 6 puan toplamayı başardı. Ligin ilk haftasında Sarayönü Belediyespor mağlubiyetiyle sarsılan Akşehirspor'un ligin 2. ve 3.haftasında çıktığı maçları kazanarak taraftarına büyük sevinç yaşattı. Ligin ikinci hafta müsabakasında Konyaaltı Belediyespor'u 3-0 yenen Akşehirspor, ligin 3.hafta maçında ise evinde ağırladığı ligin dişli ekiplerinden Sandıklıspor'u 6-1 yenerek rakibine ağır bir mağlubiyet yaşattı.

ZİRVE TAKİBİNİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Akşehirspor bugün ligde düşme hattında bulunan Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'ni ağırlayacak. Saat 15.00'te oynanacak mücadele  Dumlupınar Üniversitesi Germiyan Kampüsü Stadı'nda oynanacak. Mücadeleyi hakem Türkcan Terzioğlu yönetecek. Terzioğlu'nun yardımcılıklarını Yaşam Bacaksız ve Kamil Birim yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Göksu Furkan Güngör. Akşehirspor, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'ni yenip zirve takibini sürdürmek istiyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.