Bölgesel Amatör’de Sadece bir puan çıktı

Bölgesel Amatör’de Sadece bir puan çıktı

Bölgesel Amatör Ligi 7. Grup’ta 15.hafta dün oynanan maçlarla tamamlandı. Ligde mücadele eden üç temsilcimiz de istediği sonuçları alamadı.

Bölgesel Amatör Ligi 7. Grup’ta 15.hafta dün oynanan maçlarla tamamlandı. Ligde mücadele eden üç temsilcimiz de istediği sonuçları alamadı. Ligde alt sıralardan kurtulmak ve Akşehirspor ile puan farkını kapatmak isteyen Ereğlispor, evinde Isparta Darvazspor ile karşı karşıya geldi. Bu maçta kötü bir performans ortaya koyan yeşil beyazlılar, mücadeleden 1-0 mağlup ayrıldı. Ligde 8 puanda kalan Ereğlispor, 12.sırada haftayı tamamladı. Ereğlispor, ligin 16.hafta maçta Mut İdman Yurdu Belediyespor’a konuk olacak.

AKŞEHİR EVİNDE MAĞLUP

Ligdeki bir diğer temsilcimiz Akşehirspor ise kendi evinde Medcem Silifke Belediyespor’u konuk etti. Bu sezon üç galibiyet alan kırmızı beyazlılar, evinde Silifke Belediyespor’a yenilerek üst sıralara tırmanma şansını yitirdi. Akşehirspor, bir sonraki hafta Gölhisarspor deplasmanına gidecek. Kırmızı beyazlılar, ligin 15.haftasını 12 puan ile 11.sırada bitirdi. Ligde orta sıralarda bulunan Sarayönü Belediyespor, deplasmanda Bucak Belediye Oğuzhanspor’a konuk oldu. Bol gollü geçen maç 2-2 sona erdi. Bu sonuçla Sarayönü Belediyespor, 24 puana yükseldi ve 7.sıradaki yerini korudu. Yeşil siyahlılar önümüzdeki hafta Anamur Belediyespor’u konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.