Beşiktaş, Yağmur Altında Çalıştı

Beşiktaş, Yağmur Altında Çalıştı

Süper Lig’in 8. haftasında Fenerbahçe ile 2 Kasım Pazar günü karşılaşacak olan Beşiktaş, bu maçın hazırlıklarına BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti. Sağanak yağmur altında yapılan antrenman yaklaşık...

Süper Lig’in 8. haftasında Fenerbahçe ile 2 Kasım Pazar günü karşılaşacak olan Beşiktaş, bu maçın hazırlıklarına BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti. Sağanak yağmur altında yapılan antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü.

Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenmanda kondisyon ve taktik çalışması yapılırken, antrenmana tedavi sonrası bireysel çalışan Serdar Kurtuluş katılmadı.

Antrenman takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başladı. Streching çalışması ve pas çalışması yapıldı. Dar alanda oyun kurma, kontrol pas ve pres çalışmaları sonrası tam sahada taktik programları uygulandı. Antrenman yarım sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi.

Beşiktaş, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını yarın saat 17.00’de yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve sonrasında kampa girecek.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.