Beş numara yıldız arayışı

Beş numara yıldız arayışı

Potadaki temsilcimiz Torku Konyaspor, yeni sezonun kadrosunu oluşturma çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürürken, Lasan Kromah’dan sonra ikinci yabancı transferi için de düğmeye bastı

Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek temsilcimiz Torku Konyaspor Basketbol’da transfer çalışmaları aralıksız devam ediyor. Son olarak Amerikalı skorer Lasan Kromah’ı kadrosuna katan yeşil-beyazlıların şimdiki hedefi boyalı alana takviye yapmak. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, bu bölgeye daha önce Galatasaray’dan Doğukan Sönmez’i transfer ederken, rota bu mevkiye yapılacak yabancı transfere çevrildi.

SEAN'DAN VAZGEÇİLDİ

Sean Williams transferinden vazgeçen temsilcimiz Avrupa’da oynayan yabancı pivotları (5 numara) mercek altına aldı. Transfer komitesi, Başatrenör Aziz Bekir’in raporu doğrultusunda kadroyu takviye etmek için kollarını sıvadı. Bu transferin 15 gün içinde tamamlanması bekleniyor. Öte yandan Torku Konyaspor Basketbol, ek bir kaynak bulması halinde Basketbol Federasyonu’na 275 bin lira ödeyerek 6. yabancıyı transfer etmek istiyor.

KATILIM SÜRECİ BAŞLADI

Potada Süper Ligi’nde katılım süreci başladı. Konuyla ilgili Basketbol Federasyonu’ndan yapılan açıklama şöyle. “Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nun, yapmış olduğu toplantıda aldığı karar kapsamında Basketbol Süper Ligi’ne katılım süreci başlamıştır. Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nun, 23 Haziran tarihinde yapmış olduğu toplantıda aldığı karar kapsamında Basketbol Süper Ligi’ne katılım süreci başlamıştır. 15 Temmuz 2015 Çarşamba günü mesai bitiminde tamamlanacak katılım süreci evrakları ve detaylı bilgilere ulaşmak için resmi sitemizden bilgi alabilirsiniz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.