Belediye Başkanı Özdem, Başkan Çetin’i Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Özdem, Başkan Çetin’i Ziyaret Etti

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Başkan Çetin’e üçüncü döneminde başarılar dileyen Özdem, ilçede yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini...

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Başkan Çetin’e üçüncü döneminde başarılar dileyen Özdem, ilçede yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini belirterek, "Ankara’ya her geldiğimizde Pursaklar’ı daha da gelişmiş ve değişmiş buluyoruz. Başarılarınızın devamını diliyoruz." dedi.

Kırıkkaleli mevkidaşını makamında ağırlayan Selçuk Çetin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, misafirlerine teşekkür edip, Pursaklar’da hayata geçirdikleri projeleri anlattı. Yapılan çalışmalar hakkında heyeti bilgilendirdi. Türkiye’de ilk defa Pursaklar Belediyesi tarafından hayata geçirilen Nezaket Okulları projesinin Türkiye genelinde yaygınlaşmasını isteyen Başkan Çetin, "Bu projenin tüm belediyeler tarafından uygulanması bizleri memnun eder. Çünkü bu proje ile bizler geleceğin hanımefendisi ve beyefendilerini yetiştiriyoruz." diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.