Başlama düdüğü Atatürk Stadında çaldı

Başlama düdüğü Atatürk Stadında çaldı

Konya Amatör Küme 2014-2015 Futbol Sezonu Meram Çıtır Simit Süper Grupta yeni sezonun başlama düdüğü Atatürk Stadyumunda çaldı.

Konya Amatör Küme 2014-2015 Futbol Sezonu Meram Çıtır Simit Süper Grupta yeni sezonun başlama düdüğü Atatürk Stadyumunda çaldı. Yıllar sonra bir amatör küme maçının oynandığı Atatürk Stadyumunda Anadolu Derespor ve Muhasebe Gençler karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Raşit Yorgancılar yönetti. Karşılaşma öncesinde sezon açılış töreni düzenlendi. Açılışa Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay, yönetim kurulu üyeleri, futbol il temsilciliği, taban birliklerinin başkanları, amatör spor kulüplerinin yöneticileri, sporcular ve futbol severler katıldı. Atatürk Stadyumu 1 Nolu sahada oynanan sezonun açılış maçında; Anadolu Derespor, Muhasebe Gençler'i son dakika golüyle 2-1 mağlup ederek yeni sezona 3 puanla başlamayı başardı.

Karşılaşma öncesi kısa bir konuşma yapan Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay yeni sezonun tüm kulüplere , hakem camiasına ve futbolculara hayırlı olmasını dilerken kazasız belasız ve sakatlıksız bir lig temennisinde bulundu. Başkan Ay daha sonra iki ekibin kaptanlarına ve maçı yönetecek hakem triosuna çiçek takdiminde bulundu

HAKAN MARKUPCU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.