Başkan Sözlü: Öğretmenlerimizin Çalışma Koşulları İyileştirilmeli

Başkan Sözlü: Öğretmenlerimizin Çalışma Koşulları İyileştirilmeli

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, kutsal bir görevi yerine getiren öğretmenlerin özlük haklarının ve çalışma koşullarının iyileştirilerek, daha verimli hizmet vermelerinin sağlanması gerektiğini söyledi. Adana Büyükşehir...

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, kutsal bir görevi yerine getiren öğretmenlerin özlük haklarının ve çalışma koşullarının iyileştirilerek, daha verimli hizmet vermelerinin sağlanması gerektiğini söyledi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, “Eli öpülesi öğretmenlerimizin, ükemizi, geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızı yetiştirmek, yarınlara hazırlamak ve çağdaş dünyayla rekabet edebilir hale getirmek gibi çok önemli ve kutsal bir görevi var. Bu görevi büyük fedakarlık, azim ve kararlılıkla yerine getiren öğretmenlerimizin zihinlerinin rahat olması ve çalışma koşullarının düzeltilmesi için millet ve devlet olarak üzerimize büyük sorumluluk düşmektedir. Öğretmenlerimizin geçim derdiyle uğraşmadan, eğitime odaklanmaları için onların özlük haklarının iyileştirilmesi gerekmektedir.” dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.