Başkan Çetin: Zabıta Eğitecek Bir Kuruma İhtiyaç Var

Başkan Çetin: Zabıta Eğitecek Bir Kuruma İhtiyaç Var

Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Zabıta Haftası dolayısıyla Zabıta Müdürlüğü personeliyle bir araya geldi. Programda konuşan Başkan Çetin, "Türkiye’de zabıta eğitimi yapacak bir kuruma ihtiyaç var." dedi.    Programda..

Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Zabıta Haftası dolayısıyla Zabıta Müdürlüğü personeliyle bir araya geldi. Programda konuşan Başkan Çetin, "Türkiye’de zabıta eğitimi yapacak bir kuruma ihtiyaç var." dedi.

    Programda Başkan Vekili Ertuğrul Çetin, Başkan Yardımcısı Osman Kayaer, Meclis üyeleri, Zabıta Müdürü Ali Aytaşgın ve zabıta personeliyle bir araya geldi. Başkan Çetin, 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanacak olan Zabıta Haftası'nın tüm zabıta teşkilatına hayırlı olmasını diledi.

    Selçuk Çetin, yaptığı konuşmada zabıtanın önemine değindi. Zabıta personelinin halkla sürekli iç içe olduğuna dikkat çeken Çetin, konuşmasında şunlara vurgu yaptı: "Türkiye’de zabıta personelini eğitecek bir kuruma ihtiyaç var. Çünkü zabıta personelinin halk sağlığı, gıda denetimi, hijyen kuralları, etkili iletişim kurma ve güvenlik konusunda eğitim alması gerekiyor. Bu eğitimleri alan personelin daha iyi hizmet üreteceğine ve etkin çözüm üreteceğine inanıyorum. Bu nedenle böyle bir kuruma ihtiyaç olduğu kanaatindeyim."

    Programın ardından tüm zabıta personelinin haftasını kutlayan Çetin, personele bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.