Bandırma BİR UMUT

Bandırma BİR UMUT

Sezonun ikinci yarısında puana hasret kalan ve ateş hattına yaklaşan Anadolu Selçukspor’da umut Bandırmaspor maçı oldu. Yeşil-beyazlı ekip bu maçı da kaybettiği takdirde küme düşme korkusunu daha yakından hissetmeye başlayacak

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’un 21.hafta karşılaşmasında Pazar günü deplasmanda Bandırmaspor ile  karşılaşacak Konya Anadolu Selçukspor hazırlıklarını sürdürüyor.Karatay Belediyesi Tatlıcak Tesislerinde yapılan antrenmana tüm futbolcular katılırken,antrenman koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Mehmet Yıldırım ve yardımcıları gözetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular çabukluk ve koordinasyon çalışmasına tabi tutuldu.

PUANA HASRET KALDI

Sezonun 2. yarısına umutla başlayan Anadolu Selçukspor’da geride kalan haftalar hüsranla sonuçlandı.  Yeşil-beyazlı ekip çıktığı 3 maçı da kazanamadı ve ateş hattı tehlikesini yaşamaya başladı.

Anadolu Selçukspor  yaşadığı bu kötü gidişi zorlu Bandırmaspor deplasmanında sonlandırmak istiyor.

İkinci yarıda ilk olarak deplasmanda Fethiyespor’a 3-0 yenilmiş, evinde ise Beyaz Grup’un lideri İstanbulspor’a 2-1 ve  ligde zor günler geçiren 3 puanı silinen Orduspor’a 1-0 mağlup olmaktan kurtulamadı.

GOL SIKINTISI HALA DEVAM EDİYOR

Sezon başından buyana gol atmakta zorlanan Anadolu Selçukspor ikinci yarıda oynadığı 3 maçta sadece tek gol atabildi. Yeşil-beyazlı ekip bu maçlarda kalesinde ise 6 gol gördü.  Bandırmaspor ile ilk yarısında karşılaşan, temsilcimiz karşılaşmayı 2-1 kazanmıştı. Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta Bandırmaspor evinde 7 maçtır kaybetmiyor. Anadolu Selçukspor ise deplasmanda 4 maçtır kazanamıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.