Balıkesir'de 2. El Garantili Satılık Araçlar

Balıkesir'de 2. El Garantili Satılık Araçlar

Yeni kolaylıklar sunma amacıyla çalışma şeklini sürekli geliştiren Levent Otomotiv kısa süre önce yayına başlayan www.leventotomotiv.com sitesi ile 2. el araç satın almak isteyenlerin hizmetine girdi. Baştan sona entegre çalışan sistem sayesinde firmanın

Yeni kolaylıklar sunma amacıyla çalışma şeklini sürekli geliştiren Levent Otomotiv kısa süre önce yayına başlayan www.leventotomotiv.com sitesi ile 2. el araç satın almak isteyenlerin hizmetine girdi. Baştan sona entegre çalışan sistem sayesinde firmanın satın aldığı ve müşterilerin getirdikleri 2. el araçlar, ekspertiz işlemlerinin akabinde hemen kayıt altına alınmaktadır. Kayıt altına alınan araçlar hem internet sitesinde yayınlanmakta hem de satış temsilcilerinin istifadesine sunulmaktadır. 2. el araç satın almak isteyen müşteriler direkt olarak www.leventotomotiv.com sitesine giriş yaparak parktaki ve park dışındaki (müşterideki) araçların fiyat, hasar durumu ve diğer ekspertiz bilgilerini inceleyebilmektedir. İstenilen özelliklere sahip araçlara müşteriler direkt olarak site üzerinden teklif sunabilmektedir. 
 
'in müşterilerine sağladığı diğer bir kolaylık ise 2. El Garanti sistemidir. Tur Assist (Mapfre) ile yapılan anlaşma sonucu 2010 model ve üzeri 150.000km'yi aşmamış olan tüm araçlara 1 yıl veya 15.000 km 2. El Tur Assist Garantisi verilmekte ve bu garantinin ücreti Levent Otomotiv tarafından ödenmektedir. "Manuel veya otomatik şansuman arızaları, elektronik/beyin, diferansiyel vb. arızalar için 8.000TL'ye kadar garanti bulunmaktadır. Türkiyenin her yerinde istenilen yetkili servise gidilerek arızalı aracın tamiri yaptırılabilmektedir. Şayet araç yolda kalırsa 7 gün 24 saat ücretsiz çekici ile arızalı araç yetkili servise çekilmekte ve tamir edilmektedir."
 
Aracını Levent Otomotiv'e satmak isteyen müşterilere ücretsiz ekspertiz hizmeti verilmektedir. Firma tarafından verilen teklif müşteri tarafından kabul edildiğinde ücret nakit veya havale yolu ile ödenmektedir. Dileyen müşteriler araçlarını konsinye olarak bırakabilmekte ve Levent Otomotiv araç sahibi adına araç sahibinin belirlediği fiyat üzerinden aracın satışını yapmaktadır. Firma satış komisyonunu alıcıdan tahsil etmekte ve araç sahibi tarafından talep edilen net tutar kendisine nakit veya havale yolu ile ödenmektedir.
 
LEVENT OTOMOTİV HAKKINDA
1969 yılında Ahmet Çeçen tarafından oto tamir bakım servisi olarak hizmet hayatına başlayan firma 2001 yılından bu yana Levent Otomotiv adı altında 3.800 metrekarelik 200 adet araç barındırabilen açık alan ve 300 metrekare kapalı ofis alanı ile hizmet vermektedir.
 
Türkiye genelinde şubeleşmeyi hedefleyen firma günümüzün en son teknolojilerini entegre ederek hızlı ve güvenilir hizmet vermeyi ilke edinmiştir.
 
Güleryüzlü, insancıl, samimi, fedakar, dürüst, araçlarla ilgili teknik ve fiyat konusunda bilgili çalışanları (iş ortakları) sayesinde müşteri memnuniyetini en üst seviyede sağlamaya çalışmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.