BAL Ligi pazar günü başlayacak

BAL Ligi pazar günü başlayacak

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de 2018-2019 sezonu bu hafta oynanacak karşılaşmalar ile başlayacak. Ligde Konya’yı Karapınar Belediyespor, Sarayönü Belediyespor ve Akşehirspor temsil edecek.

SARAYÖNÜ BAY GEÇECEK

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’in müdavimlerinden Sarayönü Belediyespor ligdeki 8.sezonuna girecek. Deneyimli teknik adam Niyazi Kart ile yeni sezonun hazırlıklarını sürdüren yeşil-siyahlılar ligin ilk haftasını bay geçecek. Yeşil-siyahlılar ligin ikinci haftasında Karaman Belediyespor’a konuk olacak.

AKŞEHİR’İN RAKİBİ ÇUBUKSPOR

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5.kez Konya’yı temsil edecek Akşehirspor dün yaptığı antrenmanla yeni sezonun hazırlıklarını sürdürdü. Yeni sezonda hedefi 3.Lig olan Akşehirspor, ligin ilk haftasında Pazar günü Çubukspor’a konuk olacak.

KARAPINAR YENİÇAĞA’YA KONUK OLACAK

Geçtiğimiz sezonu  Konya Süper Amatör Lig’de şampiyon olarak tamamlayarak Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’e yükselen Karapınar Belediyespor, 4 yıl aranın ardından yeniden Bölgesel Amatör Lig’de Konya’yı temsil edecek. Yeşil-siyahlılar, yeni sezonun hazırlıklarını Karapınar’da yaptığı çalışmalarla sürdürüyor. Temsilcimiz ligin ilk haftasında  Yeniçağaspor’a konuk olacak.Mütevazi bir bütçe ile iyi bir kadro oluşturan yeşil-siyahlılar bu sezon ligde tutunup gelecek sezon şampiyonluğa gözünü dikmek istiyor.

BURAK TAŞPINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.