Bakırköy Sahil-Bağcılar Kirazlı Metro Hattı yarın açılıyor

Bakırköy Sahil-Bağcılar Kirazlı Metro Hattı yarın açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Yarın açacağımız Bakırköy Sahil-Bahçelievler-Güngören-Bağcılar Kirazlı Metro Hattımız 8,4 kilometre uzunluğunda ve 7 istasyonu bulunmakta." dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Yarın açacağımız Bakırköy Sahil-Bahçelievler-Güngören-Bağcılar Kirazlı Metro Hattımız 8,4 kilometre uzunluğunda ve 7 istasyonu bulunmakta. 7 istasyonda toplam 105 bin metrekare kapalı alanı inşa ettik ve çevre düzenlemesi ile peyzaj işlerini de tamamladık." dedi.

Uraloğlu, yarın açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek Bakırköy Sahil-Bahçelievler-Güngören- Bağcılar Kirazlı Metro Hattı'nda incelemelerde bulanarak Bakırköy Sahil İstasyonu'nda hatta ilişkin açıklama yaptı.

İstanbul'un kent içi raylı sistem ağını güçlendiren projeleri art arda hayata geçirmeye devam ettiklerini belirten Uraloğlu, 2 hafta önce yaya odaklı yeni nesil proje olarak hizmete sundukları Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı'nın ardından, yarın da İstanbul’un en önemli kent içi ulaşım projelerinden biri olan Bakırköy Sahil- Bahçelievler-Güngören-Bağcılar Kirazlı Metro Hattı'nı başarıyla tamamlayarak hizmete açacaklarını bildirdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.