Aykut Kocaman: “ Esas kaybetmek vazgeçmektir”

Aykut Kocaman: “ Esas kaybetmek vazgeçmektir”

İttifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman jüri olarak katıldığı Masterchef programında söylediği söz gündem oldu.

Yeşil-beyazlı ekibin kötü gittiği bu dönemde Aykut Kocaman istifayı düşünmediğini programdaki bir sözüyle özetledi. Kocaman “Esas kaybetmek vazgeçmektir” diyerek Konyaspor’u başarıya ulaştırmadan vazgeçmeyeceğinin mesajını verdi. Aykut Kocaman’ın bu sözü sosyal medyada Konyaspor taraftarının en fazla paylaştığı içerik olarak dikkat çekti. Kocaman bu sözü ile kötü günlerin geçeceği mesajını da vermiş oldu.

KONYA VE KONYASPOR RÜZGARI

TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef yarışmasında Konya ve Konyaspor rüzgarı esti

Çekimleri Kalehan Ejdat Bahçesinde yapılan programın gösterimi geçtiğimiz cuma günü yapıldı Programda Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman ile yeşil-beyazlı oyuncular Ömer Ali Şahiner ve Deni Milosevic de katıldı.

Programa bu isimlerle birlikte Mustafa Yıldızdoğan, Nevin Halıcı, Konyasporlu muhtar Hüseyin Tekkaymaz ve Naciye teyze de konuk oldu.

DANİLO ZANNA’DAN KONYASPOR MESAJI

Programın şeflerinden olan İtalyan Danilo Zanna Konyaspor ile ilgili önemli mesajlar verirken sempatik tavırları ile dikkat çekti. Danilo Zanna ile Aykut Kocaman arasında Konyaspor ile ilgili güzel diyaloglar da yaşandı. Ünlü şef yarışmacılara ve program yapımcılarına Konyaspor kaşkolu dağıttı. Danilo daha sonra programdaki herkese Konyaspor tezahüratı yaptırdı.

Ünlü İtalyan şef ve aynı zamanda sıkı bir Konyaspor taraftarı olan Danilo Zanna kendisine hediye edilen formayı alınca ise teknik adama esprili yanıt verdi ve "Yeni transfer İtalya'dan geldi hoca" dedi.

Zanna taraftara da seslenerek “Konyaspor iyi zamanda da kötü zamanda da sevilmesi gerekir Aşk öyle bişey değil mi?” dedi. “Sormuyorum takım iyimi kötümü her zaman destekliyorum” ifadalerini kullandı

UĞUR İBRAHİM ALTAY’DAN TEŞEKKÜR

Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "MasterChef Türkiye'ye Konya tercihleri için teşekkür ederim. Bu vesile ile tüm izleyicileri Konya'mızın eşsiz yemeklerini tatmak ve tarihi-kültürel değerleri yerinde görmek için şehrimize davet ediyorum" görüşlerine yer verdi.

FERHAT TÜRKOĞLU

adsiz-3.jpg

adsiz-018.jpg

adsiz1-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum