Avcı: Son maçı kazanmak istiyoruz

Avcı: Son maçı kazanmak istiyoruz

Anadolu Selçukspor’da teknik direktör Alper Avcı sezonun son deplasman maçında Bugsaşspor’dan alınan bir puandan memnun olduğunu oyuncuların gösterdiği performansın kendisini memnun ettiğini kaydetti.

 Alper Avcı: “Maça çıkarken iki takımında play-off iddiasını yitirmesi maçın atmosferini etkiledi. Ancak oyuncuların gösterdiği mücadele yine de çok önemli. Onlara teşekkür ediyorum. Bu karşılaşmada sezon boyunca forma şansı bulamayan ya da yeterli süre alamayan oyuncularımıza şans vermeye çalıştık.  Onlarında bu şansı iyi değerlendirdiklerini söyleyebilirim. Gelecek sezonun kadrosunu oluştururken belirleyici olacak. Bazı arkadaşlarımızı yeni sezonun kadrosunda nasıl değerlendirebiliriz bunun planlamasını yapma açısından güzel bir karşılaşma oldu. İki takımda sahada iyi mücadele etti. Kendi adımıza oynayacağımız son maç olan Hacattepespor karşılaşmasını kazanıp ligi en yüksek puanda tamamlamak istiyoruz” dedi.

HACETTEPESPOR HAZIRLIKLARI ÇARŞAMBA GÜNÜ BAŞLAYACA

KTFF 2. Lig Beyaz Grup 34. hafta karşılaşmasında Hacettepespor’u konuk edecek  Anadolu Selçukspor hazırlıklarına 2 Mayıs Çarşamba günü öğleden sonra yapacağı antrenman ile başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.