Avcı: Faydalı bir kamp oldu

Avcı: Faydalı bir kamp oldu

Konya Anadolu Selçukspor’un gurbetçi oyuncuları denemek için düzenlediği ön hazırlık kampı sona erdi. Teknik Direktör Alper Avcı kampın faydalı geçtiğini ve buradan 6-7 oyuncuyu takıma kazandıracaklarını söyledi

Anadolu Selçukspor’da Yeni sezon öncesinde teknik heyet ve Atiker Konyaspor’un scout ekibi tarafından yurt dışından izlenen ve kampa davet edilen isimlerin katıldığı ön hazırlık kampımız tamamlandı. Yurt dışından gelen gurbetçi oyuncular, Tatlıcak Tesisleri’nde toplanarak 10 gün süre antrenman yaptılar. Almanya, Belçika, Fransa, Hollanda ve daha sonra Azerbaycan’daki İslami oyunlarda beğenilen oyuncular Konya’ya davet edilerek denendi. Bu isimler arasında 6-7 oyuncunun takıma kazandırılması bekleniyor.

FAYDALI BİR KAMP OLDU

Konya Anadolu Selçukspor teknik direktörü Alper Avcı ön hazırlık kampının kendileri için çok faydalı geçtiğini söyledi. Avcı: “Konyaspor tarihinde ilk kez böyle bir uygulama yaptık. Bildiğim kadarıyla Türkiye'de de buna benzer bir uygulama daha önce yapılmamıştı. Scout ekibimizin belirlediği yurt dışındaki gurbetçi oyuncularımız ve ligin tamamlanmasının ardından bizzat kendim Almanya, Belçika, Fransa, Hollanda ve daha sonra Azerbeycan'daki milli maç organizasyonlarında takip ettiğimiz oyuncuları buraya davet ettik. Tabii ki sevindirici taraf Atiker Konyaspor’un artık bir marka olmasından dolayı davetlerimize çok olumlu cevaplar aldık. İçlerinde sekiz tane milli takım forması giyen bu grubun içerisinde kariyerli oyuncular var. Onlar davetlerimizi kırmadılar buraya geldiler. Yaklaşık on gündür burada onları misafir ettik, onlara Konya'yı tanıtmaya çalıştık. Son çalışmamızı yaptıktan sonra oyuncuların muhtemelen 7-8 tanesi ile görüşme yapacağız, şartlar uyduğu takdirde kadromuza katmayı düşünüyoruz” dedi.

EKSİKLERİMİZİ HAZIRLIKLARA BAŞLADIĞIMIZDA GÖRECEĞİZ

Yeni sezon hazırlıklarına 7 Temmuz başlayacaklarını kaydeden teknik direktör Alper Avcı: “Bu seçmenlerden yaptığımız eleme sonrasında aramıza katmaya düşündüğümüz oyuncular ile altyapıdan gelen oyuncuların neticesinde kendi iç transferimizi bitirip, sonrasında da eksik mevkileri tamamlamaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.