Atiker desteğini sürdürecek

Atiker desteğini sürdürecek

Ömer Atiker: İsim sponsoru olduğumuz Atiker Konyapor bu şehir için, bu şehrin temsili için, bu şehrin tanıtımı için çok önemsediğimiz bir kurum. Dolayısıyla kulübümüze desteğimiz sürecektir

BAŞKANLIK GİBİ BİR DÜŞÜNCEM YOK

2007-2018 sezonunda küme düşmekten kılpayı kurtulan Atiker Konyaspor'da, mevcut yönetimin genel kurul kararı almasından sonra, yeşil-beyazlı ekibin yeni sezona daha güçlü bir yönetimle girmesi için düğmeye basıldı. Özellikle hem basında hem de  sosyal medyada başkanlık için ismi geçen ve taraftarları da heyecanlandıran Ömer Atiker, konuya bir açıklık getirerek, “Atiker Konyaspor'a isim sponsorluğumuzla desteğimiz devam edecek, ama fiili olarak benim başkanlık gibi bir düşüncem yok” dedi.

ATİKER'İN DESTEĞİ SÜRECEK

Holdingin Basın Ve Halka İlişkiler Müdürü Mehmet Yenikaynak, yaptığı açıklamada Ömer Atiker'in Konyaspor başkanlığına aday olmasının söz konusu olmadığını belirtti. Son anda iş görüşmesi için düzenlenen basın toplantısı ve iftar yemeğine katılamayan Ömer Atiker adına grubun Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Yenikaynak, şu açıklamayı yaptı.

“Taraftarı, seveni ve en yakın takipçisi olduğum Atiker Konyaspor'un Süper Lig'de mücadelesini sürdürecek olmasından ötürü mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Ancak isim sponsorluğunu yaptığımız şehirimizin markasına aday olmam ya da yönetim içerisinde bulunmanın etik olmadığı düşüncesindeyim. Bu vesile ile adımın başkanlık ya da her hengi bir yönetim listesi içerisinde olması söz konusu değildir. Takımımıza hem şahsım hem de grubumuz adına dün olduğu gibi bundan sonra da her zaman maddi ve manevi desteğimiz devam edecektir."

Atiker adına basın mensuplarını ağırlayan Mehmet Yenikaynak, holding olarak Konyaspor’a desteklerinin süreceğini, 2 yıldır sponsorluğun sürdüğünü, isim sponsorluğunun 2018-2019 sezonundaki devam edeceğini, opsiyonu bulunan 2 yılın da gelişmelere göre hareket edileceğini kaydetti.

ÖMER ATİKER: HEM  KONYA, HEM DE  KONYASPOR BÜYÜMELİ

Basın toplantısından sonra telefonla ulaştığımız Ömer Atiker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Atiker, kendisine gösterilen teveccühe teşekkür ederek, Konya için yapmaları gereken daha büyük işlerin olduğunu, Atiker Konyaspor'u en iyi şekilde temsil edecek insanların mutlaka bu görevi üstleneceklerini bildiren Ömer Atiker, “Hem Konya, hem de Konyaspor çok daha iyi yerlere gelmeli” dedi.

Atiker grup olarak kendilerini  Konya'nın büyümesine yoğunlaştırdıklarını, şehrin gelişmesi ve istihdamın artılırması için daha verimli olmak için çaba  harcadıklarını ifade eden Ömer Atiker, şöyle konuştu:

“İsim sponsoru olduğumuz Atiker Konyapor bu şehir için, bu şehrin temsili için, bu şehrin tanıtımı için çok önemsediğimiz bir kurum. Önemsediğimiz için de isim sponsoru olduk ve çorbada bizim de tuzumuz bulunsun istedik. Sponsor olduğumuz bir kurumda fiilen bir görev almaya hiçbir zaman sıcak bakmadık. Holding olarak, Konya'nın gelişmesi, genişlemesi, güzelleşmesi için iyi işler yapmanın gayretini gösteriyoruz. Dolayısıyla Konyaspor noktasında  işin ehline verilmesinden yanayım. Konyaspor'un yeni yüzlere de ihtiyacı var. Bu şehirde çok kıymetli insanlar var. Bütün Konya'yı kucaklacak, Konyaspor'u omuzlayacak insanlara da fırsat verilmeli diye düşünüyorum. Şunun net olarak bilinmesini istiyorum; holding olarak Konya'nın dünya'ya açılan penceresi Konyaspor'un her zaman yanında olacağız.”

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.