AstroPay Kartın Avantajları

AstroPay Kartın Avantajları

Ticaret akışı günümüzde çok farklı bir yeniliğe uğramış olup, birçok firma internet üzerinden alışveriş imkânını insanlara sunarak bol çeşitlilikte ürün veya hizmetleri sunarak internet üzerinden insanların alışveriş yapmasını sağlamaktadır.

                Ticaret akışı günümüzde çok farklı bir yeniliğe uğramış olup, birçok firma internet üzerinden alışveriş imkânını insanlara sunarak bol çeşitlilikte ürün veya hizmetleri sunarak internet üzerinden insanların alışveriş yapmasını sağlamaktadır. İnternetten bu denli çok sayıda kişinin alışveriş yapılmasının asıl sebebi ise birçok farklı ödeme  seçeneklerinin bulunmasıdır. Ayrıca ödeme metotları arasında yeni yer buluna ön ödemeli sanal kart seçeneği de dünya’da oldukça yayın bir hal almış, aynı zaman’da ülkemizde de bir hayli kullanıcıya ulaşmıştır. Bu sanal kartlar arasında en çok tercih edilen ödeme seçeneği olmakla birlikte aynı zaman’da diğer güvenli ön ödemeli sanal kartlarda tercih edilmektedir. Astropay’ın çokça tercih edilmesinin sebebi de hem daha fazla avantaj sağlamak hem de birçok yetkili bayiinin Türkiye’de fazlasıyla var olmasından kaynaklanmaktadır.

                Bu tür firmalara arama motorları aracılığı veya Astropay kart satın al terimlerini arattırarak çok rahat bir biçimde ulaşabilir ve ön ödemeli sanal karta dayalı olan pin kodunuzu alarak alışverişinizi hemen yapabilirsiniz. Bu tür firmalara erişim sağladıktan sonra güvenilirliğini test etmek adına iletişim bilgilerini ve referanslarını teyit ederek sanal kartınıza sahip olabilirsiniz. Son zamanlarda artan dolandırıcılık mevzuları maalesef internet ortamına da girmesiyle bu tür siteler üzerinden de insanları mağdur bırakmaktadır. Astropay kredi kart ve diğer ödeme seçeneklerine göre hem daha güvenli hem de kullanıcının daha hızlı bir biçimde ödeme işlemlerini tamamlamaya yardımcı olmaktadır.

ASTROPAY KARTIN AVANTAJLARI NELERDİR?

·         Astropay ödeme şekli kredi kartı gibi hızlı bir işlem neticesinde alışverişinizi sonlandırmaktadır. Fakat kredi kartları plastik ve benzeri maddelerden üretildikleri için kırılma, çalınma veya çeşitli sorunlardan ötürü kullanılamaz hale gelmektedir. Fakat Astropay sadece yüksek derecede şifrelenmiş pin kodu ile çalınma veya kaybolma gibi hususlara ilişkin bir sorun yaratmamaktadır.

·         Finansal bilgileriniz veya diğer kişisel bilgileriniz alışveriş yaptığınız site tarafından görüntülenememektedir. 16 haneli kod yapısı, güvenlik şifresi ve son kullanım tarihi ile tek görülen sanal kartlar güvenle alışveriş yapmanızı sağlamaktadır.


Astropay Satın Almak İçin En Güvenli Site;

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.