Arçelik'in yeni ürünü tanıtıldı

Arçelik'in yeni ürünü tanıtıldı

Kolat Pazarlama, düzenlediği iftar programı ile bir araya geldi. İftarın ardından yeni teknoloji “Leısure mutfak teknolojisi” katılımcılara tanıtıldı

Dedeman Otel'de gerçekleştirilen iftar ve tanıtım programına Kolat Pazarlama Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Kolat, Selçuklu Sanayici İşadamları Derneği (SELSİAD) Yönetim Kurulu Üyeleri, Arçelik yetkilileri, işadamları, inşaat sektörünün temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Kolat Pazarlama Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Kolat, sözlerine katılımcılara teşekkür ederek başladı. Ramazan ayının manevi bir ay olduğunu belirten Kolat, “İftar kültürümüzü yaşatmak, dostlarımızla bir araya gelebilme heyecanını sürdürebilmek için bu tarz programlar düzenliyoruz. Bu sayede çocuklarımıza kültürümüzü aşılıyor ve sıla-i rahimin önemini anlatıyoruz. İftar davetleri, nesiller arasındaki köprünün kurulması için sağlam bir bağdır” dedi.

2-2-033.jpg

YÜZDE 80'Nİ BİZİ TERCİH EDİYOR

Kolat, inşaat sektörünün Konya için önemine de değindi. Zaman zaman farklı illere gidip oralardaki projeleri görme imkanını bulduğunu kaydeden Kolat, daha sonra konuşmasını şöyle sürdürdü: “Konya'daki projeler, gerçekten İstanbul ve Ankara gibi büyük illerden sonra en başta geliyor. Yapılan projeler hem daha kaliteli hem daha görkemli. Bu kaliteyi son teknoloji ankastrelerle süslemek gerekiyor. Konya'nın yüzde 80'ine Arçelik ankastre veriyoruz.”

2-3-021.jpg

TÜRKİYE'NİN HER YERİNDEYİZ

Arçelik yetkilileride faaliyetleri hakkında bilgiler vererek, şunları kaydetti: “Türkiye'nin patent şampiyonuyuz. 3 ülkede 10 AR-GE merkezimiz bulunuyor. 2015 yılında 301 patent başvurusu gerçekleştirildi. Bu artış, yüzde 20'ler seviyesinde seyretti. 6 yıldır WIPO'nun en iyi 500 listesinde yer alan tek firmayız. Biz dünyanın her yerindeyiz. 2015 yılında 7 ülkede 16 üretim tesisimiz var. 198 fizibilite çalışması yapıyoruz.”

2-4-012.jpg

EMRE ÖZGÜL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.