Anadolu’nun yeni başkanı Renklibay

Anadolu’nun yeni başkanı Renklibay

Anadolu Selçukspor’da gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul sonrasında yeni başkan Zahir Renklibay oldu. Seçime tek liste halinde giren Renklibay ve ekibi oy çokluğu ile Mehmet Güney’den Yavru Kartal’ın başkanlığını devraldı

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor’un Olağanüstü Genel Kurul Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu Basın Toplantı Salonunda yapıldı. 110 delegenin 78’nin katıldığı genel kurulda yeşil-beyazlı ekibin yeni başkanı Zahir Renklibay oldu.

Büyükşehir Belediyesi Basın Toplantı Salonunda yapılan Olağanüstü Genel Kurula Atiker Konyaspor Kulüp Başkanı Hilmi Kulluk, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Remzi Ay Konyaspor yönetim kurulu üyeleri ve delegeler katıldı.

Zahir Renklibay’ın listesinde: Okay Tınkır, Osman Koçak, Recep Çınar, Mustafa Genç, Ahmet Büyükateşli Hüsamettin Küçükmeral, Gültekin Zeren, Muzaffer Eğerci

img_1612.jpg

KULUBÜN ADI 1922 KONYASPOR OLDU

Anadolu Selçukspor’un Olağanüstü Genel Kurulunda kulübün ismi değişti. Yavru Kartal’ın yeni ismi 1 Haziran 2019 tarihinden itibaren 1922 Konyaspor olacak. Arması ise Atiker Konyaspor’un armasının üzerine 1922 Konyaspor yazılmış şekli olacak. Armada Kulübün kuruluş tarihi ise 1955 olacak.

ÖNCELİĞİMİZ KULÜBÜ BULUNDUĞU KONUMDAN KURTARMAKTIR

Anadolu Selçukspor’un yeni başkanı Zahir Renklibay seçim sonrası yaptığı konuşmada şunları söyledi: Şahsımı ve yönetim kurulu arkadaşlarımı bu göreve layık gördüğünüz için teşekkür ederim. Daha önceki başkan ve yönetici arkadaşlarıma bu kulübe verdikleri hizmetlerden dolayı da kendilerine teşekkür ederim. Futbol takımları bulundukları şehirlerin değerlerdir. Anadolu Selçukspor üstlendiği misyonla şehrin göz bebeği olan Atiker Konyaspor’un pilot takımıdır ve Konyamız için değerlidir. Atiker Konyaspor’da başkanlığa gelen Hilmi Kulluk başkanımız ve yönetimi kurulu arkadaşlarımız kısa sürede birçok başarılı imza atmış tüm futbol kamuoyunun takdir ve güvenini kazanmıştır. Anadolu Selçukspor’da da bu yönetim anlayışını düstur kılıp yolumuza devam edeceğiz. Hazreti Mevlana’nın bir sözü var: Dün dünde kaldı cancağazım bugün yeni şeyler söylemek lazım” Ömrünün büyük bir bölümünü Türk futbolu ve Konya futboluna adamış bir ailenin ferdi olarak Anadolu Selçukspor’a hizmet etmek benim için gurur meselesidir. Şahsım ve arkadaşlarımla birlikte bu işin üstesinden geleceğime inancım tamdır. Şunu biliyorum ki Konyaspor yönetiminde bulunan arkadaşlarım ellerini Anadolu Selçukspor içinde taşın altına koyacaklardır. Önceliğimiz Anadolu Selçukspor’ u şuanda bulunduğu konumdan kurtararak üst sıraları zorlayacak bir kulüp haline getirmektir” diye konuştu.

FERHAT TÜRKOĞLU

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.