Anadolu Selçuk'ta yönetim değişiyor

Anadolu Selçuk'ta yönetim değişiyor

Atiker Konyaspor'un pilot takımı Anadolu Selçukspor yönetimi genel kurul kararı aldı. 8 Temmuz Salı günü gerçekleştirilecek olan genel kurul, çoğunluk sağlanamaması halinde 10 Temmuz'da yapılacak

MEHMET GÜNEY KARARSIZ

Atiker Konyaspor'un pilot takımı Anadolu Selçukzpor'da yönetim değişiyor. Başka birdeyişle, yeşil-beyazlılar genel kurula gidiyor. Yeşil-beyazlı ekibin genel kurulu Temmuz'un3'ünde gerçekleştirilecek. Tatlıcak tesislerinde yapılacak olan genel kurulda çoğunluksağlanamaması halinde 10 Temmuz salı günü  saat 18.00'de çoğunluk aranmaksızınyapılacak.  Mevcut Başkan Mehmet Güney'in görev alıp almayacağı belirsizliğini korurken, Güney'in yoğunluğunu Atiker Konyaspor'a vereceği öğrenildi. Ancak, Atiker Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk'un pilot takıma her türlü desteği vereceklerini, dolayısıyla da Mehmet Güney'i  göreve devam etmesi için ikna edeceği de gelen bilgiler arasında.  

Mehmet Güney'in başkanlığa sıcak bakmaması halinde ise Kazım Küçükçöğen ya da Ömer Zeren'in bu göreve getirilmesi için, kendileriyle bir görüşme yapılması bekleniyor.Anadolu Selçukspor'da yeni yönetimin şekillenmesi için gözler Atiker Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk'a çevrildi. Kulluk'un yapılacak istişareler sonucunda karma bir yönetimi Anadolu'nun başına getireceği gelen bilgiler arasında. Anadolu Selçukspor'un belirli bir hedefi kovalayacağı, bunun için de yeni gelecek yönetime bu anlamda destek verileceği öğrenildi.Kendisiyle görüştüğümüz Mehmet Güney ise genel kurul kararıyla ilgili düşüncelerini açıklarken, “biz Atiker Konyaspor'un pilot takımıyız. Yukarıda oynamayan oyuncuların bize verilmesi halinde yeni bir ekiple yola devam etmek isteriz. Açık konuşmak gerekirse biz bu takıma emek verdik. İnşallah iyi şeyler olur ve biz de yeni bir ekiple çalışırız” dedi.Göreve gelmeleri halinde, ilk iş olarak teknik direktör sorununu çözeceklerini bildiren Güney,  bütün bunları konuşmanın erken olduğunu, öncelikle genel kurulun yapılmasının gerektiğini sözlerine ekledi.

BURAK TAŞPINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.