Anadolu Selçuk puandan memnun

Anadolu Selçuk puandan memnun

Sahasında oynadığı Tokatspor maçını 2-0’dan 2-2’ye getirerek sahadan beraberlikle ayrılan Anadolu Selçukspor’da camia alınan 1 puandan memnun.

Sahasında oynadığı Tokatspor maçını 2-0’dan 2-2’ye getirerek sahadan beraberlikle ayrılan Anadolu Selçukspor’da camia alınan 1 puandan memnun. Teknik Direktör Abdurrahman Baysangur, “Rakiplerimizin de puan kaybetmesi, aldığımız bir puanın önemini arttırdı” dedi

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor’da 2-0’dan geri dönüş yapılarak kazanılan 1 puanın sevinci yaşanıyor. Maç sonrası konuşan Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Abdurrahman Baysangur, Tokatspor karşısında beklentilerin altında kalan bir oyun oynadıklarını ancak buna rağmen 2-0’dan maçı çevirdikleri için mutlu olduklarını ifade etti. Baysangur,“2-0’dan sonra baskı kurarak attığımız gollerle beraberliğe sevindik. Rakiplerimizin de puan kaybetmesi, aldığımız bir puanın önemini artırdı. Belki bu bir puan bizi ligde tutacak puandı. Öncelikle muhteşem bir geri dönüş yapan oyuncularımı kutlamak istiyorum. Fikstür gereği bir hafta maç yapmadan geçirmiş olmanın bizi bu kadar olumsuz etkileyebileceğini beklemiyorduk. Hiç aklımızda oymayan kötü bir oyun şekli ile başladık maça. İlk yarı sahada varlık gösteremedik. İkinci yarı biraz daha oyunun içindeydik ve rakibimiz skorunda verdiği avantajla kapandı. Zaten bizim kapanan takımlara karşı yaşadığımız bir dezavantaj vardı. Bu tip oyunlarda üretkenlikten yana sıkıntı çekiyoruz. Bunun neticesinde de istediğimiz oyunu sergileyemedik. Birçok oyuncumuz istenilen performansın altında kaldı. Lig sıralamasında rahatlamış olmamıza rağmen, form düzeyimizin istediğimiz seviyede olmasına rağmen iyi sonuç ve iyi futbol beklerken çok zor bir karşılaşma geçti. 2-0’dan sonra baskı kurarak attığımız gollerle beraberliğe sevindik. Rakiplerimizin de puan kaybetmesi, aldığımız bir puanın önemini artırdı. Belki bu bir puan bizi ligde tutacak puandı. Bu anlamda hem yenilmemek hem de 2-0’dan kötü oynayarak beraberliğe getirebilmek sevindirici. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Oyun anlamında ilerleyen haftalar için gereken tedbirleri biz alacağız. Son haftalarda artık puan almak önemli” dedi.

FERHAT TÜRKOĞLU

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.