Anadolu Selçuk gurbetçi deniyor

Anadolu Selçuk gurbetçi deniyor

Spor Toto 2. lig beyaz grupta üst sıralara çıkmanın mücadelesini veren Anadolu Selçukspor, bir taraftan da ikinci yarıya daha güçlü girmenin planlarını yapıyor.

Bu anlamda kendilerinden  yararlanamadığı futbolcularla yollarını ayıran yeşil-beyazlılar, kadrolarını takviye etmek ve takıma katkı koyacak oyunculardan da vazgeçmiyorlar.
 
Bu hafta sona erecek olan ilk yarı maçlarının ardından izine çıkacak olan yeşil-beyazlılar, izin bitiminde ikinci yarı hazırlıklarına başlayacaklar. İkinci yarı için Antalya'ya kampa gidecek olan temsilcimiz, transfer noktasında da bazı futbolcularla görüşmeler yaparken, bazı gurbetçi futbolcuları da denemeye aldı. İsveç'in 2. lig takımlarında top koşturan 22 yaşındaki Ümit Yarar'da bu denenen oyunculardan birisi. İsveç'te oynarken yaş grupları ile Brezilya'ya turnuvalara giden Ümit Yarar'ın yaklaşık 1 haftadır Anadolu Selçukspor'la antrenmanlara çıktığı öğrenildi. 22 yaşındaki Kulu'lu genç futbolcunun yetenekli olduğu bildirilirken, yeşil-beyazlı teknik adamların, bu oyuncuyu daha iyi tanımak, yeteneğini ve meziyetlerini görmek için  de Antalya kampına götürecekleri bildirildi. 
İsveçte oynadığı son  takımı Kista Galaxy'daki teknik adamlarla yıldızı barışmayan genç oyuncu,  futbol hayatını Türkiye'de sürdürmek istediğini, bunun için de memleketinin takımında oynamayı çok arzu ettiğini bildirdi..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.