Anadolu Malatya’da

Anadolu Malatya’da

Sezonun 3. maçını yarın Malatya’da oynayacak Anadolu Selçukspor dün karayolu ile bu şehre gitti yeşil-beyazlı ekipte kart cezalısı Samet’in dışında eksik bulunmuyor. Yeşil-beyazlı ekip ligde siftah yapmayı hedefliyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta  mücadele eden Anadolu Selçukspor sezonun 3. haftasında deplasmanda oynayacağı Malatyaspor maçının hazırlıklarının Konya etabını tamamladı. Yeşil-beyazlı ekip zorlu karşılaşma için dün karayolu ile Malatya’ya gitti. Burada Hilton Otelde konaklayacak olan Anadolu Selçukspor son antrenmanını bugün maçın oynanacağı saatte yapacak.Anadolu Selçukspor’da kırmızı kart cezalısı olan Samet Katanalpdışında eksik oyuncu bulunmuyor.Yeşil-beyazlı ekip ligin ilk iki haftasında oynadığı maçları kaybetti. Yeni Malatyaspor ise oynadığı 2 maçı da kazanarak 6 puanla ve averajla haftayı 2. sırada tamamladı.

Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Zafer Turan geride kalan iki haftada talihsiz yenilgiler aldıklarını deplasmanda Yeni Malatyaspor karşısına mutlak galibiyet için çıkacaklarını söyledi.

Daha ligin başında olduklarını söyleyen Zafer Turan, “İyi bir takım oluşturmaya çalışıyoruz ve bu doğrultuda elimizden geleni yapıyoruz. Geride kalan haftalarda kazanabileceğimiz iki karşılaşama ilk hafta oynadığımız Ümraniyesporve  geçtiğimiz hafta evimizde oynadığımız Tarsus İdman Yurdu maçlarını kazanabilirdik. Ama kazanamadık. Ama dediğim gibi daha ligin başındayız ve oynayacağımız bir çok karşılaşma var. Burada kaybettiğimiz puanları o maçlarda telafi etmek istiyoruz.önümüzde zorlu bir Malatya maçı var. Güçlü bir rakibe karşı oynayacağız. Ancak bu maçı kazanarak puan hasretimizi dindirmek istiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.