Anadolu Kartal’ı  kontrolden geçiyor

Anadolu Kartal’ı kontrolden geçiyor

Yeni sezonda 3 kulvarda mücadele edecek olan Atiker Konyaspor hazırlıklarını kayacık tesislerinde sürdürdü. Yeşil-beyazlı oyuncular tesislerde laktak testinden geçtiler ve daha sonra ise sağlık kontrolleri yapıldı

Atiker Konyaspor’da futbolcular 3 Temmuz Pazartesi günü start verdikleri yeni sezon hazırlıklarında, Kayacık Tesislerin yapılan antrenmanla  devam etti.  Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay ve yardımcı antrenörler gözetiminde gerçekleşen çalışmaya izinli olan oyuncular katılmazken, ilk çalışmada yer almayan Serkan ve Volkan takımla birlikte çalıştı. İki gruba ayrılan oyunculardan ilk grup sahada topla çalışması, diğer grup ise yan sahada Sprint Testi (10 ve 30 metre), Yön Değiştirme Koşu Testi ve Shutle Run çalışması yaptı.

OYUNCULAR TESİSLERDE LAKTAT TESTİNDEN GEÇTİ

Atiker Konyaspor’da oyunculara bireysel olarak gruplar halinde bir dizi testler uygulandı.

Tesislerde bulunan fitness salonunda Performans Antrenörü Patrick Reich ve yardımcısı Ertekin Uluer gözetiminde gerçekleşen testlerde oyuncuların esneklik ve patlayıcılık durumları ile gövde laktat seviyesi ölçümleri yapıldı.

FUTBOLCULAR SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİYOR

Yeni sezon hazırlıklarına dün başlayan Atiker Konyaspor Kulübü'nde sağlık kontrolleri başladı

Atiker Konyaspor’da 2017-2018 sezonu öncesinde oyuncuların sağlık kontrolleri ilk grubun sağlık sponsoru Medicana Konya Hastanesi’nde yapıldı. Kan örnekleri alınan, EKG çekimleri yapılan oyuncuların ayrıca Akciğer röntgenleri çekilirken, ortopedik ve genel sağlık muayeneleri gerçekleştirildi. Yeşil-beyazlı ekipte sağlık kontrolleri yarın da devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.