Anadolu galibiyete inanıyor

Anadolu galibiyete inanıyor

Anadolu Selçukspor ligin son maçında karşılaşacağı Menemen müsabakasından galibiyetle ayrılacağına inanıyor. Yeşil-beyazlı oyuncular yaptıkları açıklamalar ile kazanarak ligde kalacaklarına inandıklarını söyledi

SERTAN YİĞENOĞLU: GALİBİYETTEN BAŞKA SONUÇ DÜŞÜNMÜYORUZ

Konya Anadolu Selçukspor'un başarılı stoperi Sertan Yiğenoğlu, açıklamalarda bulundu

Cumartesi günü çok önemli bir müsabaka oynayacaklarını kaydeden takımın tecrübeli isimlerinden Sertan Yiğenoğlu, “Sezon içinde yaşadığımız bir çok sıkıntının ardından özelikle son haftalar bizim için çok zor ancak sonuç olarak iyi geçti. Son iki karşılaşmalardan aldığımız galibiyetlerle ligin son haftasına artık büyük avantaj ile girdik. Tüm şartlar bizim elimizde. Çok önemli bir maç oynayacağız Menemen Belediyespor çok güçlü bir ekip. Şampiyon oldular. Allah’ın izni ile inşallah galibiyet alacağız. Başka bir şansımız olmadığı gibi başka bir sonucu düşünmüyoruz bile” dedi.

Oyuncular olarak iyi bir birliktelik yakaladıklarını kaydeden Sertan Yiğenoğlu, “Ekip olarak biz elimizden gelen bütün hayreti göstereceğiz. Enerjimizi sahaya yansıtacağız ancak tribünlerden de bu hafta büyük bir destek bekliyoruz. İnşallah bu maçı kazanacağız. Son 2 maçı kazanmamız bizim için büyük bir avantaj. Ama her şey henüz bitmedi. Menemen maçımızı kazandıktan sonra taraftarlarımız ile kutlama yapacağız” ifadelerini kullandı.

ALP TUTAR: KAZANARAK LİGDE KALACAĞIZ

Konya Anadolu Selçukspor'un genç kalecisi Alp Tutar, açıklamalarda bulundu

Takımı olarak morallerinin üst seviyede olduğunu ve Menemen karşısında kazanarak ligde kalmayı başaracaklarını kaydeden formda kaleci Alp Tutar, “Çok zor bir sezon geçirdik. Zorluk derecesi yüksek karşılaşmalar oynadık. Özellikle son haftalarda yakaladığımız çıkış, aldığımız puanlar ve galibiyetler bizim gerçek gücümüzü gösterdi. Artık ligin sonuna geldik. Hafta sonunda bizim için, Konya için çok önemli bir maç oynayacağız. Ligde kalma maçı oynayacağız. Takım olarak iyi hazırlandık. Takım arkadaşlarımla birlikte, moralimiz yüksek seviyede. İnşallah sahada alacağımız galibiyetle ligde kalacağız. Menemen Belediyespor güçlü bir takım, şampiyonluğu ilan etti. Ama biz de güçlü bir ekibiz ve onları yenebileceğimizi düşünüyorum” dedi.

Sezon boyu hep bir yanlarının eksik kaldığını ve ne yazık ki iç sahada boş tribünlere oynadıklarını kaydeden Tutar, “Ne yazık ki sezon içerisinde hiç seyircimiz olmadı. Hep çok az sayıda taraftarımız vardı. Kısmet belki bu maçadır. İnşallah dolu tribünler önünde, bir bayram havasında karşılaşma oynarsak, güzel bir oyun ve ardından iyi bir sonuç olacağımıza inanıyorum. Bütün futbolseverleri, taraftarları, Konyaspor taraftarlarını bu maça davet ediyorum. Tribünleri doldursunlar onlara ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.

KADİR KAAN ÖZDEMİR: BU TAKIMI LİGDE BIRAKACAĞIZ İNŞALLAH

Konya Anadolu Selçukspor'un başarılı sol beki Kadir Kaan Özdemir, açıklamalarda bulundu

“Son maçı kazanarak takımımızı ligde bırakmak için ellerinden gelenin daha fazlasını yapmak zorunda olduğumuzu biliyoruz” diyen milli futbolcu Kadir Kaan Özdemir, “Biz sezon başından beri en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştık. Ama gerek takım olarak, gerekse teknik heyet olarak bazı şanssızlıklar yaşadık. Bazı değişiklikler oldu takım içerisinde. Biz de istediğimiz sonuçları alamadık. Ne yazık ki kaderimizi takım olarak son haftalara bıraktık. Son maçta artık kazanmak zorundayız. Çünkü bu takımı ligde bırakmak için elimizden gelenin daha fazlasını yapmak zorunda olduğumuzu biliyoruz. Takım arkadaşlarıma güveniyorum, burada bir pilot takım olarak herkese örnek olmak zorundayız. Çok genç bir takımız. Takım içinde gelecek vadeden çok iyi arkadaşlarım var. Bu yüzden son maçımızı kazanarak gücümüzü göstereceğiz” dedi.

'Elimizden gelenin en iyisini yapmak zorundayız' diyen Kadir Kaan Özdemir, “Bugüne kadar çok fazla seyirci desteğimiz olmadı. Biz içerde, dışarıda hep deplasman gibi oynadık. Çünkü tribün desteğimiz olmadı hiç. Konyaspor maçına giden taraftarların bir kısmı bile bu maça gelse bizim için çok büyük bir olay olacak. Bizi desteklesinler birlikte sevinelim. Bu takımı biz ligde bırakacağız inşallah” şeklinde konuştu.

EMRE TORUN:BU MAÇI DA KAZANARAK LİGDE KALACAĞIZ

Konya Anadolu Selçukspor'un golcü oyuncusu Emre Torun, açıklamalarda bulundu

Çok zorlu bir sezon geçirdiklerini ve artık son bir doksan dakika kaldığını kaydeden golcü futbolcu Emre Torun: “Artık son virajdayız. Çok zorlu maçları geride bıraktık. Özellikle geçtiğimiz hafta deplasmanda Tokatspor ile oynadığımı maç uzun yıllar unutamayacağımız bir karşılaşma oldu. Ama her şeyin başlangıcı Bandırma’da oldu. Bandırma deplasmanında oynadığımız ve 3-0 geriden gelip 3-3 berabere bitirdiğimiz maçta muhteşem bir geri dönüş yaptık. Oradan aldığımız sonuçlar ligde kalacağımıza hepimiz inandık. Son iki maçta 6 puan almayı başardık. İki maçta da rakibimiz düşme hattında ki takımlardı ve bizim maçların ardından küme düştüler. Bu haftada evimizde şampiyon takımı ağırlayacağız. Ama rehavete kapılmamamız lazım. Bu maçı da kazanıp öyle sevinmemiz gerekiyor “ dedi

Bu hafta taraftarlarının desteği ile kazanmak istediklerini kaydeden Torun: “ Ligde kalmak adına elimizden gelen her şeyi yaptık. Son haftalar çok stresli geçti. Ama başa çıkmayı başardık. Taraftarlarımızı bu hafta destek vermeleri için tribüne bekliyoruz, çünkü bu son maç artık son 90 dakika, başka bir şansımız yok, keşke deme şansımız yok. Onların bu hafta destek vermek için tribünleri doldurmalarını bekliyoruz. Sahadan galip ayrılacağımıza inanıyoruz’ şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.