Anadolu evinde ‘1’ puana razı oldu

Anadolu evinde ‘1’ puana razı oldu

Sahasında Yeni Malatyaspor’u konuk eden Anadolu Selçukspor rakibi ili 2-2 berabere kaldı. Yeşil-beyazlı ekip 1-0 öne geçtikten sonra rakibi 10 kişi kalmasına rağmen maçı galip tamamlayamadı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor sezonun 22. Hafta maçında sahasında Yeni Malatyaspor’la 2-2 berabere kaldı.  Maça iyi başlayan yeşil-beyazlı ekip 39. Dakikada kazanılan penaltıyla 1-0 öne geçti. Halil İbrahim Sönmez bu penaltıyı gol çevirerek takımını soyunma odasına önde götürdü. İkinci yarıya da iyi başlayan Anadolu Selçukspor’da Halil İbrahim sönmez ceza sahasına girerken rakibi tarafından düşürüldü. Bu pozisyonda  YeniMalatyaspor’dan Ali Sakal 2. Sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Anadolu Selçukspor avantaj sağladığı rakibi karşısında ilerleyen dakikalarda bir de penaltı kazandı. Ancak topun başına geçen  Halil İbrahim Sönmez bu penaltıyı auta atınca konuk ekip puan adına ümitlendi. Yeni Malatyaspor 55.dakikada  Ersin’le beraberliği sağladı. Bu golle kendine gelen rakip Yeni Malatyaspor 85. Dakikada kazanılan serbest vuruşla 2-1 öne geçti. Bu dakika serbest vuruşu kullanan İrfan  topu filelerle buluşturdu ve  skoru Malatyaspor lehine 2-1’e getirdi. Eline geçirdiği fırsatları değerlendiremeyen Anadolu Selçukspor maçın beş dakikasına yenik durumda girdi.  85. Dakikaya kadar galibiyete yakın görünen Anadolu Selçukspor bir anda geriye düştü.  Beraberliği sağlamak için yüklenen Anadolu Selçukspor son dakika kullanılan serbest vuruşta oluşan karambolde beraberlik sayısını buldu 2-2.  Halil İbrahm’in kullandığı serbest vuruşta oluşan karambolde topa dokunan Fikret takımına 1 puanı getiren golü kaydetti.

KAÇAN PENALTI MAÇIN SEYRİNİ DEĞİŞTİRDİ

Karşılaşmanın ilk yarısını Halil İbrahim’in penaltısı ile 1-0 önde tamamlayan ve ikinci yarıya başlar başlamaz rakip Yeni Malatyaspor’un 10 kişi kalması Anadolu Selçukspor’u rahatlatmıştı. Farkı açma  adına da bir penaltı daha kazanan Anadolu Selçukspor Halil İbrahim ile bu kez bu penaltıyı değerlendirmedi. Kaçan bu penaltının ardından konuk ekip önce beraberliği yakaladı, sonra ise öne geçti. Anadolu Selçukspor kazanabileceği maçta bir anda geri düştü. Ancak oyunu bırakmayan Anadolu Selçukspor 89. Dakikada Fikret’le beraberliği yakalayarak sahadan 1 puanla ayrıldı. Anadolu Selçuksporbuberaberlikle  puanını 23’e çıkarttı.

STAT: Büyükşehir Belediyesi Atatürk

HAKEMLER: Hüseyin Çiftsüren, Sezgin Altun, Servet Reyhan

KONYA ANADOLU SELÇUKSPOR: Oğuzhan, Mehmet Çoban, İsmail, Fikret, Serhat, Yunus (Dk. 63 Onur Berber), Ahmet, Aykut (Dk. 76 Tufan) Halil İbrahim, Fatih (Dk. 70 Mustafa) Can

YENİ MALATYASPOR: Şener, Ali, Ramazan, Serkan, Mehmet Enes (Dk. 29 Osman), Sadık, Emre, İrfan, Ersin, Aydın (Dk. 79 Onur Acar), Fatih (Dk. 46 Hüseyin)

GOLLER: Dk. 39 (penaltıdan) Halil İbrahim, Dk. 89 Fikret (Konya Anadolu Selçukspor), Dk. 55 Ersin, Dk. 85 İrfan (Yeni Malatyaspor)

KIRMIZI KART: Dk. 47 Ali (Yeni Malatyaspor)

SARI KARTLAR: Dk. 25 Fatih, Dk. 45 Halil, Dk. 53 Ahmet, Dk. 83 Can (Konya Anadolu Selçukspor), Dk. 42 Aydın, Dk. 45 Emre, Dk. 59 Osman, Dk. 75 Hüseyin, Dk. 85 Serkan, Dk. 86 İrfan, Dk. 88 Sadık (Yeni Malatyaspor)

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.