Amatör Küme’de  heyecan başlıyor

Amatör Küme’de heyecan başlıyor

Amatör Kümede yeni sezon heyecanı hafta sonu oynanacak maçlarla başlayacak. Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) 2018-2019 sezonunun ilk maçı öncesinde Konya amatör liglerde mücadele edecek olan kulüplere malzeme yardımı yapacak

Konya ASKF, Konya amatör liglerde mücadele edecek olan kulüplere malzeme yardımı yapacak. Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) 2018-2019 sezonunda Konya amatör liglerde mücadele edecek olan kulüplere malzeme yardımı yapacak. Malzeme dağıtım töreni 13 Ekim Cumartesi günü saat 13.30’da Selçuklu Cumhuriyet Sahasında gerçekleşecek. Törene, amatör takımların yönetim, teknik heyet ve oyuncuları ile birlikte Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da katılacak.

Her kulübe 18 krampon, 18 antrenman ayakkabısı, 18 eşofman, 18 tişört ve şort ile 10 adet futbol topu verilecek.
Konya amatör liglerde 2018-2019 sezonu heyecanı başlıyor. Konya Amatör Süper Grup ile 1. Amatör Küme’de ilk hafta maçları hafta sonu oynanacak maçlarla başlayacak. Özellikle Bölgesel Amatör Lig’e çıkacak takımı belirleyecek olan Süper Grubun bu sezon oldukça çekişmeli geçmesi bekleniyor. 2. Amatör Küme maçlarının ise Mart ayında başlaması planlanıyor.

SÜPER HEYECAN YARIN BAŞLAYACAK

Süper Grup’ta sezonun açılış maçında yarın Selçukspor ile Gölyazı Belediyespor karşı karşıya gelecek. Selçuklu Cumhuriyet Sahasında oynanacak maç saat 13.00’te başlayacak. Diğer maçlar ise 14 Ekim Pazar günü oynanacak.
Süper Grup’ta ilk hafta programı şu şekilde: Selçukspor-Gölyazıspor Bld, Havzanspor-Kadınhanı Bld, Ülkümspor-Y. Doğanhisarspor, Ereğlispor-Ç. Çumra Bld,Yeni Emirgazi Bld-Meram Kara Kartallar, Ilgın Belediyespor-Akören Kültürspor.  

18 TAKIM MÜCADELE EDECEK

Konya 1.Amatör Küme ise 2 grup şeklinde oynanacak. A ve B Gruplarında toplamda 18 takım mücadele edecek. A Grubu’nda; Cihanbeyli Belediyespor, Ergesspor, Kulu Belediyespor, Sarayönüspor, Taşkentspor, Yunakspor, Polatoğlu Ahşapspor, Monivaspor, Demirspor yer alırken  B Grubu’nda ise; Beyşehir Belediyespor,Bozkır Gençlerbirliği,Huğluspor, Seydişehirgücü, Seydişehir Belediyespor, Yeni Meramspor, Selçuk Üniversitesi, AK İnşaat Sanayispor, Selçuklu İdmanyurdu yer alıyor. 1.Amatör Küme A Grubu’nda 1.haftanın fikstürü şu şekilde: Taşkentspor – Cihanbeyli Belediyespor, Ergesspor – Polatoğlu Ahşapspor, Sarayönüspor – Monivaspor, Demirspor – Yunakspor, Kulu Belediyespor – bay.  B Grubu’nda 1.haftanın fikstürü ise şöyle: Yeni Meramspor – Selçuk Üniversitesi, Seydişehirgücü – Ak İnşaat Sanayispor, Selçuk İdmanyurdu – Huğluspor, Beyşehir Belediyespor – Seydişehir Belediyespor, Bozkır Gençlerbirliği.

BURAK TAŞPINAR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.