Alternatifler altyapıdan

Alternatifler altyapıdan

Anadolu Selçukspor’da yeni sezon için kadro oluşturma çalışmaları devam ediyor. Genç bir kadro kurmayı planlayan yeşil-beyazlı ekip bir çok mevkiinin as oyuncularının yanına alternatifi alt yapıdan yapacak

Spor Toto 2. Lig temsilcimiz  Anadolu Selçukspor’da yeni sezon hazırlıkları sürüyor. 21 Temmuz tarihinde top başı yapmayı planlayan yeşil-beyazlı ekipte kadro oluşturma çalışmaları da devam ediyor.  Yeni sezona genç ve agresif bir kadro ile girmeyi hedefleyen Anadolu Selçukspor alt yapıdan bir çok oyuncuyu da kampa götürmeyi planlıyor.

STOPER SAYISI FAZLA

Anadolu Selçukspor’da kamp öncesi stoper bölgesine  Devrim Aksongur transferinin ardından  bu mevkide sayı 5’e yükseldi.  Candemir Aktav, Ahmet Önay Mahmut Güleç ve Onur Uğlu’nun bulunduğu mevkiye  Devrim Aksongur’un transferi ile birlikte sayı beşe yükseldi.  Anadolu Selçukspor yönetimi bu oyuncuların en genci  olan Onur Uğlu’nun başka bir takıma kiralanarak maç tecrübesi kazanmasını istiyor. Bu oyuncunun kiralandığı takdirde diğer dört oyuncu ilk 11’in iki stoperi olmak için  mücadele edecek.

KONYASPOR’UN KAMPI BEKLENİYOR

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Anadolu Selçukspor bir taraftan da Torku Konyaspor’u bekliyor. Torku Konyaspor A takımında forma şansı bulması zor olan isimlerin Anadolu Selçukspor’a  kiralanarak maç tecrübesini arttırılması hedefleniyor.  Her sezon olduğu gibi yeni sezonda da Konyaspor’dan birçok oyuncunun yeşil-beyazlı kulübe kiralanması bekleniyor.

KALE İÇİN GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Anadolu Selçukspor’da kaleci için görüşmeler sürüyor. Konyaspor’dan gelecek oyuncular arasında kaleci beklentisi de olan yeşil-beyazlı ekip bu mevkii tamamlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz sezon Torku Konyaspor’dan kiralık gelen ve yeşil-beyazlı ekibin kalesini koruyan  Oğuzhan Demirci’nin  yeni sezonda da Anadolu’ya kiralanması bekleniyor. Torku Konyaspor’da kaleci sayısının 3 olması nedeniyle Oğuzhan Demirci ile birlikte Emre Yılmaz’ın da Anadolu Selçukspor’a kiralanması bekleniyor. Bu iki kalecinin Anadolu’ya gelmesi halinde yeşil-beyazlı ekip bir kaleci daha alarak kaleci problemini çözmüş olacak.  Kaleci transferi de yine Konyaspor’un kampına göre yön bulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.