Alp Yalman: Galatasaray'ın Mali Durumu İçler Acısı

Alp Yalman: Galatasaray'ın Mali Durumu İçler Acısı

Galatasaray Kulübü’nün eski başkanlarından Alp Yalman, Galatasaray’ın mali durumunun içler acısı olduğunu söyledi.Lig Radyo’da Ajans Futbol programına katılan Yalman, Galatasaray camiasını yakından ilgilendiren açıklamalarda bulundu.Ünal...

Galatasaray Kulübü’nün eski başkanlarından Alp Yalman, Galatasaray’ın mali durumunun içler acısı olduğunu söyledi.

Lig Radyo’da Ajans Futbol programına katılan Yalman, Galatasaray camiasını yakından ilgilendiren açıklamalarda bulundu.

Ünal Aysal’ın seçim kararı almasını değerlendiren Yalman, “Başkan seçimle ilgili ne yapmak istediğine kendisi karar verecek. En iyi o bilir, ne yapacağını. Benim Galatasaray’ın geleceğiyle ilgili hiçbir endişem yok. Galatasaray, kaliteli oyunculardan meydana gelmiş bir takım. Muhakkak ki bu krizi atlatacaktır Galatasaray, daha ligin çok başı. İnşallah Galatasaray’ı olduğundan daha kötü günler beklemez.” diye konuştu.

Galatasaray’ın mali durumunun hakikaten içler acısı olduğunu ifade eden eski başkan, “Galatasaray’ı dünlerle ilgili mukayese ederseniz, gelirleri o zamanlardan çok çok daha yüksek seviyelerde. Bütün mesele Galatasaray’ın giderlerini düzgün ayarlayabilmek… Öyle tahmin ediyorum ki, çok fazla olmayacak bir şey değil. Ama Galatasaray’ın mali olarak içinde bulunduğu durum, hakikaten içler acısı bir durumda. Çok fazla rahat bir şey söyleme imkanı yok.” dedi.

Öte yandan Fatih Terim’in Galatasaray’ın başından gitmemesi gerektiğini kaydeden Yalman, sözlerini şöyle tamamladı:

“Fatih Terim gitmemeliydi. En azından böyle gitmemeliydi. Fatih, Galatasaray’ın içinden yetişmiş, belli örf ve Galatasaray duruşunu bilen bir teknik adamdı. Yeni gelenler tabi Galatasaray’a, yeni takıma, yeni oyunculara bir adaptasyon süresi geçirmek durumundalar. O da her zaman çabuk iyi netice vermiyor. Sabırlı olmak lazım. Her şeyden önce, oynayan bütün oyuncularımı, futbolcu olsun, basketbolcu olsun, diğer bütün sporcularımıza Galatasaray özgüvenini yeniden aşılıyor olmak lazım.”

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.