Alkışlar Konya'ya

Alkışlar Konya'ya

Milli maç nedeniyle konya'ya gelen ünlü spor yazarları, Konya'yı, taraftarları ve Büyükşehir Belediye Torku Arena stadını yere göğe sığdıramadılar. Birçoğu da milli maçların Konya'da oynanmasının altını çizdi

Ünlü spor yazarlarından Konya'ya, Torku Arena'ya ve Konyalı futbolseverlere övgü. Gazetelerinin köşelerinde Konya'ya, Torku Arena ve taraftarlara yer veren yazarlar, milli maçların Konya'da oynanmasının gerektiğinin altını çizerlerken, Şansal Büyüka, “Sonuçlar ne olursa olsun, milli takımın merkezi Konya olsun” dedi.  İşte yazarların taraftar ve Torku Arena ile ilgili yazdıkları.

MÜKEMMEL SEYİRCİ

Dün gecenin tek olumlu yanı Türk Milli Takımlar tarihinin en mükemmel seyircisine şahit olmamızdır. Konya halkı ve seyircisine kucak dolusu şükranlarımı sunuyorum. Ama maalesef onlara dün gece milli takımımız layık olamadı.

Ahmet Çakar (Sabah)

KONYA DOĞRU TERCİH

Kötü başladığımız grupta Letonya ve Hollanda maçlarının Konya'ya alınmasını doğru bir tercih olduğunu yaşayarak gördük. Gerek, TFF yönetimi yaptığı hazırlığıyla, gerekse valisinden, belediye başkanına, halkına kadar Konya şehri desteğiyle üzerine düşeni fazlasıyla ve layıkıyla yaptı. Ortam hazır, zemin güzel bütün iş millilerin topu 3 direğin arasından geçirmelerine kalmıştı.

Fatih Doğan (Sabah)

ŞAHANE BİR  TARAFTAR

Konyalı taraftarlara teşekkür ederim... (Seyircilerine değil) İlk defa Milli Takım taraftarı gördüm. Şahane bir seyirci, coşkulu bir taraftar, harika bir zemin...

Rıdvan Dilmen (Sabah)

KONYA BUNU HAKETTİ

İlk defa Konya stadında maç izledim. Maçtan önce sahaya indim ve atmosferin etkileyici havasını hissettim. Bir kere muhteşem bir stad. Söylenen az bile. Ortam harika, ama stadı müthiş hale getiren tribünleri dolduran taraftarlardı. Konya seyircisi maçlara gösterdiği ilgi ve futbola olan desteği ile Milli takımı ayağına getirmeyi başardı. Ve bunu çok hakettiler.

Hakan Ünsal (Hürriyet)

TARAFTARLARI ALKIŞLIYORUM

Futbol olarak, rakip kim olursa olsun ileriye doğru giden bir ivme gösteriyoruz. Ama geri kalan maçlarda yine de umudumuzu yitirmemeliyiz. Berabere kalsak da ben tüm oyuncularımızı ve teknik heyetimizi kutluyorum. En büyük alkışı da Konyalı taraftarlara gönderiyorum.

Rüştü Reçber (Hürriyet)

MİLLİ TAKIMIN MERKEZİ KONYA OLSUN

Ülkeme üzüldüm, milli takıma üzüldüm, ama açıkçası en çok Konya seyircisine üzüldüm. Fenerbahçe stadında maç oynadık. Galatasaraylı oyuncular milli forma altında küfür yedi. Aslantepe’de oynadık, Fenerbahçeli futbolcular milli formayla küfürden nasibini aldı. Konya seyircisi ay-yıldıza küfür edilemeyeceğini, hiçbir rengin ay-yıldızdan daha büyük, daha kutsal olamayacağını gösterdi... Keşke mutlu olabilselerdi... Ama şunu gösterdiler, sonuçlar ne olursa olsun milli takımın merkezi bundan sonra Konya olsun.

Şansal Büyüka (Milliyet)

MİLLİ MAÇLAR KONYA'DA OYNANSIN

Konya mükemmel evsahipliği yaptı. Mükemmel stadında son derece güzel destek sağladı. Bu stat öyle böyle değil, Avrupai güzellikte.. Konyalı futbolseverler de her bakımdan tam not aldı.  Bundan böyle tüm milli maçların Konya'da oynanmasında büyük yarar var..

(Atilla Türker Habertürk)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.