Akşehirli çocuklar tiyatroda buluştu

Akşehirli çocuklar tiyatroda buluştu

Konya'nın Akşehir İlçe Belediyesi, "Kırmızı Başlıklı Kız" tiyatro oyununu çocuklarla buluşturdu.

Akşehir Belediyesi, çocukların kişisel, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlamak amacıyla, sık sık eğitici tiyatro oyunlarını, çocuklarla buluşturmaya devam ediyor. "Kırmızı Başlıklı Kız" isimli oyunda, büyüklerin sözünden çıkılmamasını, yabancı ve tanımakta zorlanılan kişilere karşı mesafeli olunması gibi konular ele alındı. 2 seans halinde sergilenen, yaklaşık bin çocuğun izlediği, eğitici olduğu kadar eğlenceli de olan, müzik ve dekoruyla güzel bir atmosferi çocuklarla buluşturan oyun, keyifli saatler yaşattı.

Tiyatro gösterisine, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Öncel, okul idarecileri ve öğretmenler de katıldı.

Etkinlik hakkında açıklamalarda bulunan Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, "Eğitim hayatlarının yanı sıra, sosyal yönlere de hitap eden hizmetlerimizle, çocuklarımızın yanında olmayı sürdürüyoruz. Yıl boyunca düzenleyeceğimiz ücretsiz tiyatro gösterileriyle, Nasreddin Hocanın torunlarını, keyifli ve unutamayacakları oyunlarla buluşturmaya devam edeceğiz. Şehrimizi geleceğe, çocuklarımızın mutluluklarıyla taşıyacağız" dedi.

Akşehir Belediye Başkanı Akkaya oyun sonunda Eti Çocuk Tiyatro grubuna günün anısına plaket takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.