Akşehir ve Sarayönü kazandı

Akşehir ve Sarayönü kazandı

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta 3 hafta hafta sonu oynanan karşılaşmalarla tamamlandı.

Bu grupta mücadele eden Konya ekipleri Akşehirspor ve Ereğlispor derbide karşı karşıya gelirken Sarayönü Belediyespor ise evinde Kepez Belediyespor’u konuk etti. Konya derbisi büyük bir çekişmeye sahne olurken ev sahibi Akşehirspor karşılaşmayı 3-1 kazandı. Diğer maçta ise Sarayönü Belediyespor rakibini tek golle geçerek hanesine 3 puan yazdırdı.

Bölgesel Amatör Lig'in 3. haftasında Akşehirspor ile Ereğlispor Konya derbisinde karşılaştı. Akşehir Nasreddin Hoca Stadı'nda oynanan maçta ev sahibi ekip güldü. Kırmızı-beyazlı ekip, 1-0 geriye düştüğü maçı İkinci yarıda attığı gollerle 3-1 kazanarak sezonun ilk galibiyetini alarak puanın' 4'e çıkardı. 1-0 öne geçen ancak skoru koruyamayan Ereğlispor'da maçın 37. dakikasında Hami Çolak, kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Bu sonuçla Ereğlispor, 3. maçını da kaybederek son sıraya demir attı.

Grupta zirve mücadelesi veren Sarayönü Belediyespor ise 3. hafta maçında taraftarının önünde Antalya ekibi Kepez Belediyespor ile karşılaştı. Sarayönü İlçe Stadı’nda oynanan ve ilk yarısı 0-0 biten karşılaşmayı yeşil-siyahlı ekip, Ahmet Burak Kömürcü’nün attığı golle 1-0 kazanarak puanını 7’ye çıkardı.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.