Aksaray Üniversitesi'nde Proje Toplantısı Yapıldı

Aksaray Üniversitesi'nde Proje Toplantısı Yapıldı

“Mesleki Eğitim Mezunlarının İşgücü Piyasasıyla Entegrasyonu” konulu Leonardo Da Vinci projesinin 4’üncü toplantısı, Aksaray Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıda, öğretim...

“Mesleki Eğitim Mezunlarının İşgücü Piyasasıyla Entegrasyonu” konulu Leonardo Da Vinci projesinin 4’üncü toplantısı, Aksaray Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Toplantıda, öğretim görevlisi Mükremin Baş ve öğretim görevlisi Celal Karaca, son toplantıdan bu yana okulda yapılan çalışmaları, diğer proje ortakları olan Macaristan ve Hollanda ekipleriyle paylaştı. Toplantı, görüş alışverişinin yanı sıra, teknik gezi ve ziyaretlerle sürdü. Bu kapsamda Sütaş Aksaray Fabrikası ve Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileriyle de görüşmeler yapıldı. Proje hareketliliği sonunda Aksaray Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Kaya ve Proje Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Ayhan Duran, katılımcılara sertifikalarını verdi.

Bir sonraki etkinlik planlamasının ardından misafir katılımcılar ülkelerine geri dönerken, Aksaray Üniversitesi’nin genç yaşına rağmen son derece gelişmiş bir üniversite olduğunu söyledi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.