Akad Üyesi Kadınlardan İhtiyaç Sahiplerine Yardım

Akad Üyesi Kadınlardan İhtiyaç Sahiplerine Yardım

Malatya Aktif Kadınlar Derneği (AKAD) tarafından Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yapıldı. AKAD ile Kimse Yok Mu Derneği işbirliğinde düzenlenen yardım organizasyonu kapsamında Melekbaba mahallesindeki ihtiyaç sahiplerine,...

Malatya Aktif Kadınlar Derneği (AKAD) tarafından Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yapıldı.

AKAD ile Kimse Yok Mu Derneği işbirliğinde düzenlenen yardım organizasyonu kapsamında Melekbaba mahallesindeki ihtiyaç sahiplerine, dernek üyesi iş kadınları tarafından içinde temel ihtiyaç malzemeleri bulunan gıda paketi dağıtıldı.

AKAD Başkanı Mine Karaca, dernek olarak sosyal yardım çalışmalarına önem verdiklerini belirtti. Bu çerçevede ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yaptıklarını söyleyen Karaca, “Dernek üyesi arkadaşlarımız yardım çalışmamıza büyük ilgi gösterdi. Fedakarlıklar yaparak yardım çalışmamıza katıldılar. Topladığımız bu yardımları Melekbaba’daki muhtaç vatandaşlarımıza hep birlikte ulaştırdık. İçinde un, şeker, yağ gibi temel ihtiyaç malzemeleri bulunan yardım paketlerimizle, maddi yoksunlukla boğuşmak mecburiyetinde kalan insanlarımızın yüzünü güldürebildikse ne mutlu bize. İnşallah bu çalışmayı geleneksel hale getirmeyi hedefliyoruz.” dedi.

Dernek olarak Ramazan ayını dolu dolu geçirmeye çalıştıklarını anlatan Karaca, “Ramazan ayında çok anlamlı iftar programlarına imza atmaya çalıştık. Bunlardan biri Cem Vakfı Malatya Şube Başkanı Eşref Doğan’ın konuk olduğu iftar soframızdı. Gayet güzel geçti. Daha sonra sevgi evi çocuklarına iftar yemeği verdik. Böyle iftarlarla rahmet ve bereket ayı Ramazan ayının uhuvvete katkısını bir kez daha müşahede etme fırsatı bulduk” diye konuştu.

Karaca, bununla birlikte Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Malatya Şubesi Başkanı Duran Şahin ve şehit yakınlarını iftar sofrasında ağırladıklarını dile getirdi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Malatya Şubesi Başkanı Duran Şahin de yaptığı kısa konuşmasında, şehit ailelerini iftarda buluşturan Aktif Kadınlar Derneği(AKAD) Başkanı Mine Karaca hanımefendiye ve diğer dernek yöneticilerine teşekkür etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.