Ahmet Şan'a sürpriz ziyaret

Ahmet Şan'a sürpriz ziyaret

Ahmet Şan'a sürpriz bir ziyaret gerçekleştirildi

Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Futbol Federasyonu işbirliği projesiyle Riva'da hizmet veren TFF Meral-Celal Aras Spor Lisesi'nin ve TFF'nun yetkilileri ile öğrencileri Torku Koryaspor Başkanı Ahmet Şan'ı Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda yer alan ofisinde ziyaret etti. Ziyarette Türkiye Futbol Federasyonu Meral-Celal Aras Spor Lisesi Müdür Yardımcısı Mehmet Hayrullah Yılmaz, TFF Sosyal Gelişim Uzmanı Hakan Kaya hazır bulundu.

TÜM ÜLKEYE YAYILACAK

Konyaspor'un 2015-2016 sezonunda ortaya koyduğu performans ve taraftar yapısıyla tüm ülkeye örnek olduğunu ifade eden Okul Müdür Yardımcısı Mehmet Hayrullah Yılmaz, "Öğrencilerimizi bu yapının temellerinin atıldığı Konya'ya ve herkes tarafından takdir edilen Büyükşehir Belediye Stadyumu'na getirerek kendilerine güzel bir anı sağlamaya çalıştık. Takımınızın başarısından dolayı başta siz ve çalışma ekibiniz olmak üzere teknik heyet ve oyuncu arkadaşlarımızı kutluyoruz. Umuyorum Konya'da oluşturulan bu güzel tablo kısa sürede tüm ülkemize yayılacak" dedi.

BAŞARIYI ORADA DA TEKRARLAYACAKLAR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Kulüp Başkanı Ahmet Şan ise, "Konya'nın Milli Takımımız için ayrı bir yeri olduğunu herkes biliyor. Milli Takımımız Konya'da maçlarını oynamadan önce grubunda dördüncü sıradaydı ve Avrupa Futbol Şampiyonası'na gitmesi çok zor bir ihtimal olarak görünüyordu. Bir aylık süre içerisinde burada Letonya, Hollanda ve İzlanda ile olmak üzere üç kritik maç oynandı Konya'da. Muazzam bir atmosfer vardı. Her yer kırmızı-beyazdı. Her yerde Türk bayrağı vardı. Maçlar karnaval havası içerisinde geçti. Fransa'da yapılacak Avrupa Futbol Şampiyonası'na doğrudan katılma biletini Milli Takımımıza Konya'da takdim ederek kendilerini yolcu ettik. İnşallah aynı başarıyı orada da tekrarlayacaklar. Sizleri burada ağırlamaktan son derece mutluluk duyuyoruz" şeklinde konuştu.

BAŞKANA BÜYÜK JEST

Ziyarette hazır bulunan TFF Sosyal Gelişim Uzmanı Hakan Kaya, milli takım oyuncularının imzalarının bulunduğu Arda Turan formasını Başkanı Ahmet Şan'a takdim etti. Ahmet Şan'da TFF Sosyal Gelişim Uzmanı Hakan Kaya ve TFF Meral-Celal Aras Spor Lisesi Müdür Yardımcısı Mehmet Hayrullah Yılmaz'a Konyaspor forması hediye etti. Beraberindeki isimlerle birlikte Büyükşehir Belediye Stadyumu'nu gezen TFF Meral-Celal Aras Spor Lisesi öğrencilerinin yanına giden Kulüp Başkanı Ahmet Şan, burada öğrencilerin sunduğu gösteri karşısında mutluluğunu gizlemedi.

BENİ DUYGULANDIRDINIZ

Kendisi için hazırlanan sürpriz karşısında duygulandığını ifade ederek konuşmasına başlayan Kulüp Başkanı Ahmet Şan, "Bu yaşta sizlerdeki heyecanı görünce duygulanmamak elde değil. İnşallah sizin bu heyecanınız Milli Takımımız için biir kıvılcım olur. Siz Konya'da bu mesajı verdiniz. Bu mesaj inşallah Fransa'ya ve Paris'e kadar Milli Takımımız ile birlikte gidecek. Ay-Yıldızlılarımıza başarılar diliyorum. Sizlerin de gözlerinden öpüyorum. Beni duygulandırdınız. Teşekkür ediyorum" şeklinde görüş belirtti.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.