Ahmet Şan:  Birlikte Konya’yız

Ahmet Şan: Birlikte Konya’yız

Konyaspor’un her yıl geleneksel hale getirdiği iftar programlarının sonuncusu geniş bir katılımla gerçekleştirildi

Atiker Başkan Ahmet Şan ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen programa, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in yanı sıra Genel Sekreter Hasan Kılca, Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ile yardımcı antrenörler, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Konya ASKF Başkanı Remzi Ay, TSYD Konya Şube Başkanı Recep Çınar, Eskişehir’deki ZTK final maçı için otobüs kampanyasına destek veren kurum ve kuruluşlar, sponsorlar, basın mensupları ile çok sayıda davetli katıldı.

Programda ilk konuşmayı gerçekleştiren Başkan Ahmet Şan sözlerine “Biliyorsunuz kupayı aldığımız gün şehitlerimiz vardı ve biz yönetim kurulu kararı ile kutlamaları iptal etmiştik. Şimdi gün orada bir ve beraber olduğumuz kişi ve kurumlarla iftarda bir araya gelmek için küçük bir tören düzenledik”  diyerek başladı.

BİRLİKTE KONYA’YIZ

Başkan Şan geleneksel iftar programında yaptığı konuşmada “Sürekli söylenen birlikte Konya’yız sloganının tezahürü olan bu birliktelikle Eskişehir’de 2012-2013 sezonunun play-off finalinde olduğu gibi yine bu seneki Ziraat Türkiye Kupası’nın finalini yaşadık. Yine aynı tablo aynı fotoğraf karesi. Belki oradaki simalar değişmiş olabilir ancak Konya’mızı temsilen milletvekillerimiz, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız, Sayın Valim, Selçuk Üniversitesi Rektörümüz, Spor Genel Müdürümüz ve şu anda ismini sayamayacağım binlerce Konyalı olarak o gün oradaydık ve 95 yıllık tarihimizde ilk defa finale kaldık. Sonucunda bu kupayı hak ettik. Burada emeği geçen o gün 15 bin Konyalı hemşerimizi Eskişehir’e taşıyan bunun için maddi manevi fedakârlıklarda bulunan tüm sponsorlarımız, Ana sponsorlarımız ve o gün itibariyle ulaşımımızı sağlayan değerli dostlarımızı buraya davet ettik. Ramazan günü birçok davet olabiliyor, başka yerlerde daha önceden planı olan birçok dostumuz gelemeyeceklerini ifade ettiler, selamlarını söylediler. Onların gönüllerinin burada olduğunu biliyorum. Bugün buradaki birliktelik bizleri memnun etmiştir. Sezonu geçtiğimiz yıl 3. sırada bitirdiğimiz için hem Avrupa hem ZTK hem de lig mücadelesi olmak üzere 3 kulvarda başladık. Hem ligde üst sıralarda tutunalım dedik hem de ZTK’nı ilk defa Konya’ya getirmeyi hedefleyerek yola çıktık. Cenab-ı Allah nasip etti, tarihin ilkini orada yaşadık. Bu başarının en önemli mimarlarından biri Konya Büyükşehir Belediye başkanımız Tahir Akyürek’tir kendisine huzurlarınızda teşekkür ediyorum.  Öte yandan İstanbul’da bugün(dün) itibariyle Atiker Konyaspor’umuzun bayrağı Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde dalgalanıyor, bu hepimizin eseri. Konyalı olarak yapımız gereği mütevazı davranıyoruz. O gün hem şehitlerimizden dolayı hem de bu düşünceden hareketle Büyükşehir Belediye Başkanımız platformda değildi. Onun için kendisinin nezdinde bu kupayı tüm Konya halkına armağan etmek istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

İftar programının sürprizi ise ZTK Şampiyonu olan Atiker Konyaspor’un bayrağının Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne asılma anının drone görüntüleri oldu. Daha sonra Eskişehir’deki final karşılaşması için kulüp tarafından başlatılan otobüs kampanyasına destek veren kurum, kuruluşlar ile sponsorlara günün anısına Konyaspor atkısı ve Büyükşehir Belediye Stadyumu’nun bir maketi hediye edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.