Admin Markets Londra Sokaklarında

Admin Markets Londra Sokaklarında

Admin Markets hakkında yapılan son reklam kampanyası ile Londra billboardları süslendi. Kullanıcı yorumları ve şikayet konularındaki başarılar anlatıldı.

İngiltere merkezli forex şirketi İngiltere’de yaptığı reklam çalışmasıyla boy gösterdi. Londra metrosu da dahil olmak üzere şehrin birçok noktasında billboardları kiralayarak sundukları finansal hizmetlerin avantajını duyurdu.

Admin Markets Marketing Müdürü Cameron Chandler, yerel bir gazeteye verdiği demeçte 140 bin Sterlinlik reklam bütçesiyle Londra başta olmak üzere İngiltere’nin birçok şehrinde billboardları süslediklerini açıkladı. Her ne kadar tüm dünyada operasyonlarını arttıran bir finans şirketi haline gelsek de kendimizi henüz yolun başında görüyoruz ve böylece ilk günkü heyecanımızı koruyarak yatırımcılarımızla birlikte büyümeye devam edebiliriz ifadelerini kullandı.

Finans piyasalarının çok fazla internet odaklı kaldığını ve sektör tarafından reel dünyadaki pazarlama faaliyetlerini gerçekleştirmede aksaklık yaşandığına dikkat çeken Chandler, Admin Markets olarak bunu aşmak amacıyla böyle bir reklam kampanyasına giriştiklerini de ifade etti.

Admin Markets hakkında önemli açıklamalarda da bulunan Chandler, kullanıcı yorumları ve geri dönüşler konusunda özenle çalışmalar yaparak son 1 yılda müşteri memnuniyetinin çok daha iyi seviyeye geldiğini belirtti.

54beeea1-278e-49fb-9b74-2a7f7b48e5f8.jpeg

2019’da Admin Markets Nasıl Bir Yol İzleyecek?

Dünya genelinde operasyonlarını ve yatırımcı sayısını arttırmayı başaran Admin Markets’in bir diğer hedefinin yatırımcı sayısındaki artış nedeniyle kaliteden taviz verilmemesi olduğu açıklandı. Yapılan açıklamalara göre firma 2019’a girerken yılbaşı için önemli hediyeler dağıtacak ve yeni yıla iyi bir başlangıç yapma hedefinde olacak.

Admin Markets Kaldıraçlı İşlemler Müdürü Adam Steinberg ise kendileri için koydukları 2018 hedeflerine başarıyla ulaştıklarını belirtti. Bu başarıdaki en önemli rollerden birinin de ESMA kuralları çerçevesinde değişen kaldıraç oranlarını önceden öngörerek çalışma alanlarını sadece İngiltere’yle kısıtlamayıp, Ortadoğu ve Uzakdoğu coğrafyası da dahil olmak üzere, dünyanın farklı yerlerine hizmet sunmalarını sağlayabilecek lisanslarla yola devam etmeleri olduğunu ifade etti.

Admin Markets’te yatırımcılar için en iyi işlem koşullarını sağlamak için çabaladıklarını ifade eden Steinberg, bunun yolunun yine kullanıcı yorumları ve şikayet konularına bakmaktan geçtiğini sözlerine ekledi. Admin Markets şikayet sayısında son 1 yılda önemli bir düşüş sağlayabildiklerini ve bunların da %96’sının çözüldüğünü %77’sinin de yatırımcıların teşekkürü ile sonuçlandığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum