"3 puanı hak ettik"

"3 puanı hak ettik"

Anadolu Selçukspor Başkanı Zahir Renklibay: Tarsus maçında her iki yarıda da üstün oynayan taraf bizdik.3 puanı sonuna kadar hak ettik. Karagümrük maçından galip gelerek Tarsus maçından aldığımız 3 puanı taçlandırmak istiyoruz

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Anadolu Selçukspor, deplasmanda konuk olduğu Tarsus İdmanyurdu’nu 2-0 mağlup ederek 7 maç aradan sonra galip geldi. Geçen hafta salı günü gerçekleşen genel kurulla başkanlığa seçilen Zahir Renklibay ve yönetim kurulu, yönetim olarak çıktıkları ilk maçtan galip ayrıldı.

Anadolu Selçukspor Başkanı Zahir Renklibay, Tarsus İdmanyurdu karşısında alınan galibiyeti değerlendirdi. “Göreve geldiğimizde ilk olarak yönetim kurulu arkadaşlarımızla toplandık” diyerek sözlerine başlayan Zahir Renklibay, “Takımdaki eksiklikleri tespit ettik. Ardından teknik heyet ve futbolcularımızla görüştük. 7 maçlık mağlubiyetin takım üzerinde verdiği olumsuz havayı yıkmaya çalıştık. Futbolcularımız ve teknik heyetimizle güzel bir toplantı yaptık. Hafta içerisinde yönetimdeki arkadaşlarımızla antrenmanları izleyerek takımımıza destek olduk. Yönetim olarak ilk maçımızda galip geldiğimiz için mutluyuz” dedi.


“İYİ BİR OYUN ORTAYA KOYDUK”

Tarsus maçında iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirten Renklibay, “Tarsus maçında iyi bir oyun ortaya koyduk. Haftaiçinde iyi hazırlanmıştık. Bu iyi hazırlanmanın karşılığını iyi bir oyun ve net bir skorla galip gelerek aldığımız için mutluyuz. Haftasonu oynayacağımız Karagümrük maçında galip gelerek Tarsus’tan aldığımız 3 puanı taçlandırmak istiyoruz” sözlerini kullandı.

“FUTBOLCULARIMIZIN ÖZGÜVENİ YERİNE GELDİ”

“Tarsus İdmanyurdu maçında her iki yarıda üstün taraf bizdik” diyen Zahir Renklibay, “10 kişi kalmamıza rağmen direncimiz kırılmadı. Genç bir takımız. İyi bir oyun ortaya koyduk. Maçın ardından Tarsus taraftarı oyuncularımızı alkışladı. Futbol böyle anlarla güzel. Tarsus İdmanyurdu taraftarına teşekkür ediyorum. Bu galibiyet ve taraftarın alkışlaması ile futbolcularımızın özgüveni yerine geldi” açıklamasında bulundu.

“HÜVİYETİMİZİ KAYBETMEDEN OYNAYACAĞIZ”

Pazar günü evlerinde oynayacakları Fatih Karagümrük maçı ile ilgili, “futbol artık sahada oynanıyor” açıklamasında bulunan Renklibay, sözlerini şöyle tamamladı: “Haftasonu Fatih Karagümrük ile oynayacağız. Tarsus maçı geride kaldı. Fatih Karagümrük takımı büyük bütçelerle kurulmuş ve deneyimli bir takım. Futbol artık sahada oynanıyor. Sahaya çıkıp takım hüviyetimizi kaybetmeden oynayacağız.”

AHMET SÜTCÜ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.