2017 Erkek Saç Modelleri

2017 Erkek Saç Modelleri

Zaman su gibi akıp geçiyor. Yaşadığımız çevrede anlayışları değişiyor, insanların dış görünüşe verdikleri önem miktarı da aynı şekilde değişiyor.

Zaman su gibi akıp geçiyor. Yaşadığımız çevrede anlayışları değişiyor, insanların dış görünüşe verdikleri önem miktarı da aynı şekilde değişiyor. Yaşadığımız çağ, geçmişte hiç olmadığı kadar hızlı.  Bundan dolayı değişimler çok daha hızlı yaşanıyor. Tıpkı üzerinde yaşanan değişim gibi. Örnek vermek gerekirse; Yakışıklı görünmek isteyen bir erkeği ele alalım. 10 yıl önce göze hoş gelen erkek giyimiyle bugünkü arasında dağlar kadar fark var. Saç modelleri günümüzdeki kadar ön planda ve popüler başlıklar değildi, ancak söz konusu olduğunda da saç şekillendirici olarak jöle kullanılırdı. Günümüzde wax tercihi ön plana çıkarken jöleler adeta tarih oluyor. Zaman tüm algıları bu şekilde değiştirirken, yakışıklı görünmek isteyen erkeklerin 2017 yılında tercih etmesi gereken erkek saç modelleri de değişime uğruyor.

Undercut Erkek Saç Modelleri

2017 erkek saç modelleri modasında büyük dalgalanmalar yaşanıyor. Geçtiğimiz yıllarda under cut (yanlar kısa üstler uzun) diye tabir edilen modeller çok popülerleşti. Sokağa çıktığımızda özellikle genç kesimde nadiren bu kesimin tercih edilmediği görülüyordu. Aynı moda kesinlikle bir anda ortadan kalkmayacak, etkilerini göstermeye devam edecektir. Biraz değişikliklerin yaşanmasıysa kaçınılmaz. Öncelikle yalnızca ön kısmı hava dikilmiş saçlar yavaş yavaş popülerliğini yitirecektir. Onun yerine yanlar kısa üstleri uzun kesilmesine rağmen farklılıklar yaratmış saç modelleri ön plana çıkacaktır.

Erkek Saç Modelleri Uzun

Uzun saç modelleri erkekler arasında soru işaretlerine gebe bir konu. Öncelikle toplumumuzun bir kısmı uzun saçlı erkekleri gayet doğal karşılarken diğer kısmı pek de sıcak bakmıyor. Diğer yandan saçları uzatma süreci oldukça zahmetli. Özellikle saç uzatırken yaşanan geçiş sürecinde saçlar ne toplanabiliyor, ne de şekillendiricilerle istenilen görünüm yakalanabiliyor. Birkaç ay çilesi çekiliyor anlayacağınız. Uzadıktan sonra sık sık yıkanması gerektiği gibi konulara değinmiyorum, uzun saç uzun süren bakımlar ve bol yorgunluk demek. Yine de sevenleri vazgeçmiyor, özellikle gençler! Erkek saç modelleri uzun olarak kullanılacaksa bayan kuaförleri tercih edilebilir.

Erkek Saç Modelleri 2017 Kısa

Uzun saçlardan bahsettiysek, erkek saç modelleri 2017 kısa konusunu pas geçmek olmaz. Kısa saçlar 3 numara kesimden ibaret değildir. Minik dokunuşlarla çok başarılı sonuçlar ortaya çıkabilir. Bununla beraber özellikle yüz hatları güzel erkekler kısa saç modellerini tercih ettiğinde çok karizmatik duruşlar yakalanabilir. Daha sert, sivri erkek tarzını yansıttığı için geçmişten günümüze asla eskimemiştir ve yüz tipi uygun kişiler tarafından tercih edildiğinde harika sonuçlara ulaştırır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.