2 muvazzaf asker daha "FETÖ"cüyüm" diyerek teslim oldu

2 muvazzaf asker daha "FETÖ"cüyüm" diyerek teslim oldu

Burak Akın'ın itirafçı olup adli kontrolle bırakılması sonrası, dün Kara ve Deniz Kuvvetleri'nden 4 muvazzaf subay teslim olmuştu. Bugün de bir subay ve astsubay ' FETÖ'cüyüm' diyerek teslim oldu.

Bir subay ve astsubay daha "FETÖ üyesiyim" diyerek teslim oldu. FETÖ üyesi olduğunu itiraf eden Yüzbaşı Burak Akın’dan sonra teslim olan FETÖ'cü muvazzaf asker sayısı 6'ya çıktı.

FETÖ üyesi olduğunu itiraf eden Yüzbaşı Burak Akın’ın adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasının ardından dün 4 muvazzaf subay daha benzer bir itirafla polise teslim olduğu açıklanmıştı.

Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nda görevli bir yarbay ve bir binbaşı ile Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nda görevli 2 yarbay, FETÖ üyesi olduklarını söyleyerek Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne teslim oldukları ve etkin pişmanlıktan yararlanmak istedikleri belirtilmişti.

FETÖ mensubu olduklarını beyan eden subayların, etkin pişmanlıktan yararlanmak için Emniyet'e başvurduğu öğrenildi. Subayların, Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'nde işlemlerinin devam ettiği açıklanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.