2. Kümenin ilk şampiyonu İçeri Çumra

2. Kümenin ilk şampiyonu İçeri Çumra

Konya 2. Amatör Küme 2018-2019 sezonunda bitime bir hafta kaldı. Sezonun bitmesine 1 hafta kala A Grubunda mücadele eden İçeri Çumra Belediyespor şampiyonluğunu ilan etti.

Çumra ekibi yeni sezonda 1. Amatör Kümede mücadele edecek. A grubu 2.si Alibeyhüyüğü Gençliği ise play-off maçlarında 1. Kümeye yükselme şansını kovalayacak. Amatör 2. Kümede A grubu dışındaki diğer gruplarda şampiyonlar son hafta belli olacak. B Grubunda Karabağ Gençlikspor ve Ömeranlı Tavşançalıspor şampiyonluk için son 90’larına çıkacak. Karabağ Gençlikspor son maçında Or-Tec Akü Yıldırımspor’la karşılaşacak. Ömeranlı Tavşançalıspor ise evinde Karacadağ Belediyespor’u konuk edecek. İki ekibin rakiplerinin de ligde bir iddiası bulunmuyor. Grubunu Şampiyon tamamlayan ekip 1. Kümeye yükselirken 2. takım ise play-off oynama hakkı elde edecek.

C grubunda da şampiyonluk son hafta maçlarına kaldı. 234 puanla zirvede bulunan Hilalspor’u 22 puanlı Anadolu Kartalspor takip ediyor. Bu iki ekibin oynayacakları son maçlar şampiyonu ve play-off ekibini belirleyecek. Hilalspor Altuntaşspor ile evinde karşılaşırken Anadolu Kartalspor ise Celtikspor ile karşılaşacak.Ancak Çeltikspor ligden çekildiği için Anadolu Kartalspor hükmen 3-0 galip sayılacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.