Yüksel Et’ten hizmet

Yüksel Et’ten hizmet

Geçtiğimiz Şubat ayında resmi açılışı yapılan, son teknolojik makinalara sahip Yüksel Entegre Et Tesisi, Kurban Bayramı’nda 3 gün boyunca müşterilerine kurban kesim hizmeti verecek

Kurban Bayramına sayılı günler kala, kurban pazarları hareketlilik kazandı. Küçük ve büyükbaş hayvanlar sıkı pazarlıklar sonucu sahiplerini bulurken, özellikle büyükbaş hayvanların kesim yapılacağı yerler de son hazırlıklarını tamamladı. Yüksel Entegre Et Tesisi Genel Müdürü Nevzat Yüksel, günlük 500 büyükbaş ve 2 bin küçükbaş kesim kapasitesine sahip olduklarını belirterek, Kurban Bayramı’na hazır olduklarını ifade etti. Yüksel, “50 kişi ile hizmet verdiğimiz tesisimiz 15 bin metrekarelik alan üzerinde 5 bin metrekarelik kapalı alana sahip. Son teknoloji makine ve ekipmanlarla donatılı tesisimizde profesyonel kesim ekibimizle birlikte, seri ve hijyenik bir kesim işlemi gerçekleştiriyoruz. Kurban Bayramı’nda da 3 gün boyunca büyükbaş hayvan kesimi yapacağız. Vatandaşlardan kurbanlarını belirli periyodlarda arife günü teslim alarak, bayram sabahı sıra sistemimizle kesimlerini gerçekleştireceğiz. Kurbanları kesip 4 parçaya ayırarak teslim edeceğiz. Talebe göre tesisimizde söküm işlemi de yapacağız. ‘Kurbanımı nerede kestireceğim?’ diyen vatandaşlarımızı, besicilerimizi tesisimize bekleriz’’ dedi.

SOĞUK HAVA DEPOLARI

Firma geçmişi hakkında da bilgiler veren Genel Müdür Nevzat Yüksel, “1956 yılında Ahmet Yüksel tarafından kurulan Yüksel Deri Grubu şu anda ham deri alım satımına devam ediyor. Manisa Kula’da deri fabrikamız, Ereğli Yolu üzerinde de çiftliğimiz ve tarım arazimiz bulunuyor. Entegre tesisimize de 2015 yılında başladık ve 2,5 yılda tamamladık. Burada tamamen fason kesim hizmeti veriyoruz. Son teknolojik ekipmanlarla donatılan tesisimiz besicilere, vatandaşa ve kasaplara hizmet etmek üzere kurulmuş bir müessese. Tesisimizde herhangi bir et üretimi ve ileri işlem yok. Konya’da buna benzer 6 tane tesis var ve 5 tanesi bu işi yapıyor. Sadece bu işi yapan bir tesis olmadığı için şehir merkezinde bu tesisi kurduk. Tesisimizde hayvanı kestikten sonra 24 saat soğuk hava deposunda bekletiyoruz ve sonrasında eti ve yan ürünleri sevk ediyoruz. Konya dışına da kesim yapıyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.