Yüksek yaşam kalitesi CAN RİVA

Yüksek yaşam kalitesi CAN RİVA

Konut ve işyeri üretiminde KONYA merkezli olarak 26 yıldır faaliyet gösteren Can İnşaat, büyük bir titizlikle çalışmalarına devam ediyor.

Son dönemde daha büyük projeler ile göz önünde olan firma bütün taahhütlerini zamanında önce gerçekleştirerek farkını ortaya koyuyor.
Konut ve işyeri üretiminde konya merkezli olarak 26 yıldır faaliyet gösteren Can İnşaat, yeni projesi Can Riva’nın temelini atıyor. Çeyrek asırlık tecrübesiyle mutlu yuvalar inşa eden Can İnşaat, son gözdesi Can Riva ile yaşam kalitesini yükseltmeyi amaçlıyor.
Bugüne kadar yaptıkları tüm projelerde kaliteyi ve estetik mimariyi ön planda tuttuklarını ifade eden Can İnşaat Firma Proje Müdürü İnşaat Mühendisi Ali Can “Bir projeye başlamadan önce müşterilerimize en iyi ürünü sunmanın planlarını yapıyoruz. Hem mimari olarak, hem kalite olarak hem de uygun fiyatla konutlar sunmak için çeyrek asırlık tecrübemizi yansıtıyoruz.
Bugüne kadar yaptığımız tüm konutlarda müşteri memnuniyeti yüzde yüz oranında yakalayan bir firma profili oluşturduk. Can Riva ile de bu kaliteli vizyonumuzu devam ettirmek istiyoruz. Henüz proje aşamasındayken büyük ilgi gördü Can Riva” dedi.
Firma Proje Müdürü İnşaat Mühendisi Ali Can, inşaat sektöründe her geçen gün büyümenin yaşandığına, rekabetin arttığına dikkati çekerek, “Can inşaat olarak tüm yenilikleri yakından takip ediyoruz. Ar-ge çalışmalarına önem veriyoruz. İnşaatlarımızda en kaliteli ve teknolojik malzemeyi kullanmaya dikkat ediyoruz. Bu da bize müşteri memnuniyeti olarak geri dönüyor. Bugüne kadar özellikle Ahmet Özcan Caddesi’nin en merkezi yerlerinde tamamladığımız konutlarımızda, mutlu yuvalar ve gülen yüzler görmek biz memnun ediyor” diye konuştu.
Yeni projeleri olan Can Riva hakkında da bilgiler veren Can İnşaat Firma Proje Müdürü İnşaat Mühendisi Ali Can, 3+1 ve 4+1 dairelerden oluştuğunu ve toplamda 96 dairenin yer alacağını ifade etti. Can Riva’nın da tıpkı diğer projelerde olduğu gibi estetik ve kullanılışlı olacağını bildirdi.
Projelerde çevre konusunda da hassas davrandıklarını ifade eden Ali Can,”Yaptığımız projelerde özellikle yeşil alan ve sosyal alana ağırlık veriyoruz. İnsanların huzur içinde dolaşabileceğim, çocuklarının rahatça eğlenebileceği çevresel düzenlemeler yapıyoruz. Projelerimizde yeşil alanlar önemli bir yer tutuyor. Konut sahiplerinin yemyeşil bahçelerinde, şehir stresini atmaları için elimizden gelenin en iyisini sunuyoruz” şeklinde konuştu.
Yakın zamanda hizmete sundukları Ahmet Özcan Caddesi üzerindeki şirket irtibat noktasından proje ile ilgili bilgilerin alınabileceğini vurgulayan Can İnşaat Proje Müdürü İnşaat Mühendisi Ali Can, “Uzman kadromuz ile müşterilerimizin her türlü sorusuna yanıt vermek, isteklerini dinlemek için irtibat büromuzda hizmetteyiz. Geleceğe güzel yatırımlar yapmak isteyen, ev hayalini kuran ve yeni evlenen herkesi irtibat büromuzda kahvemizi içmeye bekliyoruz. Projelerimizi yakından inceledikleri takdirde kalitemizi, tecrübemizi daha yakından görme şansı yakalayacaklar” dedi.
Can İnşaat Proje Müdürü Ali Can, son olarak bugüne kadar yaptıkları tüm konutları zamanında önce teslim ettiklerini ve bu nedenle sektörde bir adım öne çıktıklarını sözlerine ekledi.  

HAKAN ARMUTÇU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.